Bønneseminar

Sted: Halvorsbøle

Der er et sted med stille ro…

Vi lever i urolige tider. Verden er i rask forandring. Mennesker blir «grepet av angst og rådløshet», men der er et sted med stille ro, og det stedet finner vi ved Guds hjerte. Vi innbyr deg derfor til å søke denne stille ro ved vårt årlige bønneseminar på Halvorsbøle Hotell, 25.-27. august.

I år har vi tre talere: Janet Lui, bønnekoordinator i Southern California Conference, og Karen og Lynn Martell. Janet Lui er godt kjent og høyt verdsatt i Norge gjennom sine mange besøk ved bønneseminarene. I de senere 30 år har hun virket for å oppmuntre andre til å bli kjent med Gud gjennom bibelstudium og bønn.

Karen og Lynn Martell har i mange år arbeidet sammen som pastorpar i evangelisering og kirkeadministrasjon i USA. De brenner for å lede mennesker til Jesus gjennom bønnearbeidet, og de vil vise metoder og praktiske prinsipper som deltakerne kan ta med seg hjem og benytte i sine menigheter. Karen er bønnekoordinator i Pacific Union Conference. Lynn er nylig pensjonert fra en stilling som administrator ved Loma Linda Health Care.

Janet Lui vil ha som tema: Vi ber for å bli kjent med Gud, og for å lytte etter hans stemme. Gud ønsker at vi skal kjenne ham, kjenne hans vilje og forstå hva han vil med oss. Vi vil granske Ordet med nye øyne, se på hans løfter, lytte til stemmen hans, slik at vi kan dele håpet om hans snarlige gjenkomst med andre.

Karen og Lynn Martell: Alle våre menigheter som bønnens hus. De vil dele med oss tanker, ideer og prinsipper om hvordan vi kan fremme bønnearbeidet i våre lokale menigheter og skape en atmosfære der bønn blir en levende og trygg erfaring for alle.

Enkeltrom: Kr 1.500,- pr. person

Dobbeltrom: Kr 1.300,- pr. person

Betal til konto 3000.30.33100

Påmelding: Ring eller send en e-post til Solveig Krusholm (påmeldingen er aktiv ved betaling). solveig.krusholm@adventist.no (Tlf.: 32 16 16 70).

Halvorsbølvegen, 3520 Jevnaker, Norge

Legg inn i egen kalender

Vis utskriftsvennlig versjon

Tips andre om denne siden: