Seniorforeningens høsttreff

VELKOMMEN TIL SENIORFORENINGENS HØSTTREFF 2018

Sted: Adventistkirken i Mjøndalen, Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen

Dato: Søndag 30. september 2018, kl. 11.00

Gjestetaler er Paul Birch Petersen som for tiden er pastor i København.  Han har sin utdannelse i Religion og Det gamle testamentet fra København Universitet og Andrews University.  I tillegg har han rik erfaring blant annet som pastor, lærer, ungdomsleder og leder i den Danske Union.  I ni år var han avdelingsleder i Australia og områder tilhørende divisjonen, samt også Director of Biblical Research i samme.  Deretter ble han leder på fakultetet for Religion og Bibelske språk på Andrews University.  Nå er han tilbake i Danmark som aktiv menighetspastor.  Paul Birch er en inspirerende og jordnær taler som er lett å forstå – også for nordmenn.

Hans tema vil være: Å møte Gud i Bibelen – hvordan lese Bibelen for å styrke det åndelige liv! 

Vi leser ofte Bibelen for å definere doktriner eller bevise sannhet, men hvordan leser vi den for personlig å møte Gud? Hans presentasjoner (på for- og ettermiddagen) vil gi flere ideer om hvordan vi kan lese Bibelen for å styrke vårt eget gudsforhold som er svært viktig individuelt. 

All påmelding skjer hovedsakelig ved å sende kr 150 pr. person til bankkonto nr. 3000 26 41867.  Av hensyn til mat og servering (varm middag og kaker/drikke til avslutning) er det svært viktig med påmelding i god tid, og senest fredag den 21. september. Velkommen til et oppbyggende og interessant samvær!

Fjerdingen 1, 3050 Mjøndalen, Norway

Legg inn i egen kalender

Vis utskriftsvennlig versjon

Tips andre om denne siden: