Seniorforeningens vårtreff 2018

Velkommen til seniorforeningens vårtreff 2018

Sted: adventistkirken i moss, helgerødgata 55

Dato: Søndag 29. april 2018 kl. 11:00

Gjestetaler er pastor Terje Bjerka som har reist utallige ganger til Israel og Midtøsten og mange av de øvrige land rundt indre Middelhavet. Han har skrevet mange bøker som skildrer land og kultur, ikke minst i tilknytning til de bibelske hendelser.  På Vårtreffet vil han nettopp ha returnert fra Israel og har derfor ferske inntrykk å dele med oss.  Dette blir en unik anledning til å oppleve hans reiseskildringer, og fornye eller gjenoppfriske din bibelkunnskap.

Tema hans er: «ISRAEL UTENFOR ALLFARVEI – en reise i sørligste og nordligste delen av landet». Besøkende til Israel, følger ofte vante stier.  Men det er mye interessant å se og oppleve der turister vanligvis ikke ferdes. Bjerka får to innlegg – ett på formiddagen og ett på ettermiddagen. Hans to innlegg illustreres med bilder og vil hver være 2-delt med følgende titler:

Første innlegg (sør i Israel) –

Del I: «Fra Mitzpe Ramon til Eilat»

Del II: «Fra Timna Park til Hai Bar»

Andre innlegg (nord i Israel) –

Del I: «Fra Safed til Mishmar Hayarden»

Del II: «Fra Hulasjøen til Hermonfjellet»

Som vanlig blir det servert varm middag m/dessert og kaker m/varm eller kald drikke til avslutning. Moss menighet har før gitt oss fantastisk oppvartning, og denne gang er det Speiderlaget i menigheten som vil ta ansvar for mat og servering. Som en takk for innsatsen, vil vi ta opp en frivillig kollekt som vil gå til speiderlaget og deres aktiviteter.

Merk påmelding: Av hensyn til serveringen er det svært viktig med påmelding i god tid, og senest fredag den 20. april. All påmelding skjer ved å sende kr 150 pr. person til bankkonto nr. 3000 26 41867. Velkommen til et hyggelig og interessant samvær.

Helgerødgata 55, 1515 Moss, Norway

Legg inn i egen kalender

Vis utskriftsvennlig versjon

Tips andre om denne siden: