Dette er ikke fake news: Det blir ny Prosess-konferanse i 2018.

  • Foto: Prosess

Påmelding nå!

Det skjer noen kreative prosesser for tiden. Nå legges det til rette for en ny Prosess-konferanse. Det er bare å holde av datoen 5.-7. oktober for Prosess Fake News. Konferansen vil konfrontere falske nyheter, den vil fremme troen, håpet og styrke livet. Meld deg på nå på www.prosess.org. Rabatterte billetter til de 200 første som melder seg på.

En ny Prosess-konferanse planlegges. Arrangørene mener det ligger an til å bli ett av årets store høydepunkter, veldig relevant inn i vår hverdag.

– Det blir et spennende og aktuelt arrangement du ikke kan gå glipp av.

Årets nyord

Møteteamet jobber allerede med detaljer rundt programmet. «Fake news» ble kåret til årets nyord i 2017 og er også blitt tittelen på den kommende Prosess-konferansen. I Prosess-sammenheng hektes det også på ordet «heldigvis».

Falske nyheter ødelegger

Møteteamet presenterer årets konferanse med følgende setninger:
Prosess Fake News, heldigvis: De gode nyhetene er bedre enn de fleste har forestilt seg. Falske nyheter har ødelagt manges tro og drømmer. Feilaktige rykter florerer. Løgnen gror. Håpløsheten øker.

Prosess Fake News vil avsløre usannheter og presentere nyheter som fremmer troen, håpet og livet med stor K.

Håpet lever. Medmenneskeligheten fungerer. Og Gud er adskillig bedre enn sitt rykte.

Jesus i sentrum

Vi lever i en tid der livet og troen utfordres fra svært mange kanter. Prosess er konferansen som ønsker å gi deg en gjennomtenkt og bærekraftig visjon av livet med Gud som skaper tro, glede, engasjement og mening med menighet. Du inviteres til noen utfordrende, spennende og kreative Prosess-dager der Jesus som alltid er i sentrum.

Kommer det flere fra Danmark og Sverige?

Våre naboland har fått øynene opp for Prosess. Flere forstår hvilken ressurs Prosess representerer. Vi satser på at enda flere fra Sverige og Danmark kommer til årets Prosess-konferanse.

For alle aldre

Prosess ser fram til å ønske alle velkommen, uansett alder, når dørene åpnes for Prosess Fake News på Quality Hotel Expo fredag 5. oktober.

Følg Prosess på Facebook og Snapchat

Alt om Prosess og hvilke gjester som vil delta finner du på prosess.org. Hold deg oppdatert om Prosess også ved å følge Prosess på Facebook. Du er også velkommen til å følge Prosess på Snapchat: prosessmmm.