Tyrifjord nådde målet på 14,3 millioner

  • Landsinnsamlingen for TVS nådde målet på 14,3 millioner innen utgangen av september.

    Foto: Claus Nybo/ADAMS

Tirsdag 2. oktober klokken 10:09 var det klart at Landsinnsamlingen for TVS hadde nådd målet.

Gratulerer! Fantastisk! Helt utrolig! Det var noen av kommentaren som strømmet inn på Facebook i går da Morten Fjelmberg, økonomisjef for Tyrifjord videregående skole, la ut et bilde med disse tallene 14.301.233 og følgende melding på siden for Landsinnsamling TVS:

«Vi har nådd målet for innsamlingen! Takket være en skikkelig innspurt med 112.000 på Vipps siste måned, noen flere menighetsgaver og private gaver. Takk til dere alle sammen, og takk til deg som brakte oss helt til målstreken med en større gave helt på slutten.»

Dette er et skikkelig løft for Tyrifjord videregående skole. Både adventister og andre venner av skolen har bidratt til det flotte resultatet i løpet av de to årene innsamlingen har vart. Det er av stor betydning for både elever, lærere og andre ansatte at bygningene ved Tyrifjord videregående skole holdes i god stand.

Mange av prosjektene er gjennomført, andre er ved å gjennomføres. Nå i høstferien er en dugnadsgjeng i full sving med å renovere aulaen. Den lokale menigheten på Tyrifjord har tatt ansvar for denne delen av innsamlingen.

Fra syd til nord har adventister bidratt til dette løftet for skolen. Kari Mathisen i Alta er veldig takknemlig for at målet er nådd.

– Alle adventister med barn, tenker at Tyrifjord videregående skole er vår skole. Gud er god som har hjulpet oss til målet, sier Kari.

Innsamlingskomiteens leder, Roald Jarl Guleng, var svært takknemlig for at målet ble nådd: «Dette har vi vært sammen om, og nå kan vi juble», skrev han på Facebook.

Adventistkirkens økonomisjef, som spilte en viktig rolle for å få på plass kirkens krone-for-krone bidrag på fem millioner, er også veldig fornøyd.

– Tusen  takk for støtte og velvilje til innsamlingen. Vi er veldig takknemlige, sier Jóhann E. Jóhannsson.

Økonomisjefen ved skolen opplyser at alle faste trekk via AvtaleGiro nå er stanset, slik at det ikke blir trekk i oktober. De som har satt opp faste oppdrag gjennom egen nettbank, må avslutte disse selv. Innsamlingskontoen 3000.30.33003 vil fortsatt være i drift i lang tid framover, slik at de som ønsker å bidra videre, kan gjøre det til samme konto.

Landsinnsamlingen for TVS nådde målet på 14,3 millioner innen utgangen av september.