En god Intro til dagen

  • En tanke fra Bibelen er en super INTRO til dagen. Sjekk den nye Facebooksiden og få med deg inspirasjonen

    Foto: Sindre Hammersbøen/ADAMS

Adventistkirken har lansert et nytt tilbud med korte videoandakter på Facebook. Intro, har vi kalt det.

Intro er en mulighet for deg som føler du ikke har tid til andakt eller ikke orker å lese. Det er enkelt å spille av en videoandakt mens du spiser frokost, sitter på bussen eller i pausene på treningssenteret. Det er til og med tekstet om du skulle ønske å se uten lyd. Intro er ment å være korte, inspirerende andakter på 1-7 minutter som kan gi deg litt påfyll i en ellers hektisk hverdag. Start dagen med litt ekstra motivasjon fra en av mange forskjellige andaktsholdere. Andaktene blir lagt ut på Intro sin Facebook-side hver mandag, onsdag og fredag morgen.

Det er fortsatt tidlig i prosessen, men med tre andakter i uken blir det fort mange videoer. På Facebook-siden får hver andaktsholder sin egen spilleliste, så om du ser en andakt du likte spesielt godt, kan du enkelt finne alle andaktene fra denne personen i hans eller hennes spilleliste.

Det er flere bruksområder til disse andaktene. Er du med i en smågruppe eller skal ha en sabbatsskole, kan disse videoene være flotte samtalestartere. Bruk dem!

Vi oppfordrer alle til å like og dele andaktene fra Intro for å nå et så stort publikum som mulig.