Meny
Lukk

Victor Marley

Jeg er leder for Den norske union i Syvendedags Adventistkirken. Unionen er en sammenslutning av de tre norske distriktene. Jeg har ansvar Adventistkirkens arbeid i hele Norge.  Opprinnelig kommer jeg fra England, men nå sier jeg at jeg kommer fra Røyse. Jeg har bodd i Norge i mange år. Det var kjærligheten som trakk meg hit. Kjærligheten til en vakker, norsk kvinne. Sånn er det jo ofte.

Jeg har et våkent øye for alt som rører seg i Adventistkirken nasjonalt og internasjonalt. Det er disse tingene jeg hovedsakelig skriver om. Jeg liker sport og har vært engasjert som trener for et guttelag i fotball. Dessuten prøver jeg meg på maraton. Utholdenhet er en god egenskap i så mange sammenhenger.

Victor Marleys blogginnlegg

Er kristne janteloviske

... det skjer en kortslutning i hjernen hvor man setter merkelappen "ydmykhet" på janteloven.

Å møte mennesker slik Jesus gjorde det

Det handler om hvordan vi møter andre mennesker.

Menighetens kompass

En organisasjon som opplever fremdrift og vekst, må være enig om sin identitet og misjon. Den må også være kreativ og utadrettet i sitt misjonsarbeid. Menigheten er intet unntak.

Din pastor og deg

Å delta i TEDs pastorssamling i slutten av august minnet meg om hvor viktige våre pastorer er. Jeg var glad for at vi kunne delta, for vi reiste hjem forandret, inspirert og fornyet.

Takk for innsatsen og støtte

For første gang på 16 år har jeg hatt en sommer uten hovedansvar for et eller flere stevner. Jeg har likevel vært med.

Sommerens beste lesestoff

Jeg har virkelig tro på initiativet «Alle engasjert», det at vi alle er invitert til å bidra til å utgjøre en forskjell.

TVS – våre ungdommer, vår menighet og vår fremtid

Jeg var ikke så heldig at jeg kunne gå på Tyrifjord videregående skole da jeg var ung, men jeg er glad på vegne av mine egne barn som har fått lov å oppleve det felleskapet.

Plass til å vokse

Jeg var i Lillehammer menighet ganske nylig. Der fikk jeg en varm velkomst, familien min fikk hjelp til å finne frem til sabbatskolen, temperaturen var god, folk smilte og det føltes som om solen utenfor, også skinte inne. Det var godt å komme til kirken.

Ambassadører i Israel og Norge

Adventistkirken i Israel har aldri hatt tilgang til Ellen Whites bøker og annen adventistlitteratur på landets offisielle språket, Hebraisk. Men takket være norske adventisters raushet, har de det nå.
Loading...