Meny
Lukk

Sommerfryd leirsted, Nedre Langnes, Finnsnes.

09-11
sep

Leder og inspirasjonstreff

Sommerfryd.

09.09.2022
- 11.09.2022

Nordnorsk Distrikt har gleden av å invitere deg til den årlige samlingen for de som har lederoppgaver og andre som har interesse for å bygge menighet i Nord-Norge. For første gang på tre år (!) er det leder- og inspirasjonstreff på Sommerfryd!

Hovedtaler

Gavin Anthony er hovedtaler. Gavin er distriktsleder for Adventistkirken på Island. Adventistkirken på Island er et distrikt med omtrent samme antall medlemmer som NND. Gavin har også skrevet bibelstudieheftet vi bruker dette kvartalet, «I smeltedigelen med Kristus».

Jeg ser fram til å høre hvordan Adventistkirken på Island er menighet kan være til inspirasjon for oss. Han vil snakke om det å reflektere Jesus, menighetsliv og disippelgjøring.

I tillegg til talen under gudstjenesten vil Gavin Anthony tale og undervise om disse temaene:

  • Fredag kveld: Grunnlaget for å reflektere Jesus: Dåpen i Den hellig ånd
  • Sabbatsskolen: Å reflektere Jesus i vanskelige tider: Hvorfor jeg skrev sabbatsskolestudiene (Intervju og tid til spørsmål og svar)
  • Sabbats ettermiddag: Å bli mer lik Jesus: Betydningen av å gjenopprette gudsbildet og adventistidentitet. Innsikt fra Adventistkirkens historie.
  • Søndag formiddag: Å etterligne Jesu metode: å gjøre mennesker til Jesu disipler 

Kostnader og påmelding

Kost og losji dekkes fullt ut. Ta som vanlig med sengetøy. Deltagere får dekket reiseutgifter utover kr. 500, begrenset til kr. 1500 pr. person utregnet etter rimeligste eller mest hensiktsmessige transportmulighet. Ved bruk av bil dekkes kr.3.50 pr. km. (egenandel
500 per bil). Det anbefales at man fyller en bil framfor å kjøre med flere halvfulle biler.

Påmelding

Så snart som mulig, senest mandag 2. september til Tom Angelsen (465 41 322 eller tom.angelsen@adventist.no)