Meny
Lukk
Foto: Tor Tjeransen/ADAMS

Maridalsveien 19, Oslo

21-22
mai

Oslo Vegetarfestival

Kubaparken på Grünerløkka.

21.05.2022
- 22.05.2022

Festivalen fremmer en del av det Adventistkirken står for.

Oslo Vegetarfestival går av stabelen helgen 21-22. mai i Kubaparken på Grünerløkka.

Sunnhetsbladet har i mange år vært en av utstillerne og tilbudt abonnement, helsetester. I 2019 hadde vi også smaksprøver av økologisk brød fra Skotselv med spiret korn og ulike vegetariske pålegg. Et veldig populært innslag. I år vil vi også servere smaksprøver på forskjellige alkoholfrie drinker.

Vi har lagt merke til at festivalen har utviklet seg fra å ha en del alternative utstillere til en mye større grad av seriøse aktører. Festivalen har fokus på matglede, inspirerende kokkekurs, foredrag, underholdning for familien og bærekraftige produsenter.

Det er viktig for Sunnhetsbladet å være tilstede ved denne type arena for merkevarebygging av bladet vårt. Det er også verdifullt at festivalen fremmer en del av det Adventistkirken står for. Arrangørene har minnet Den norske union om tidspunktet for årets festival «siden vegetarisme er en del av Adventistkirken». De ber om at medlemmene våre tipses om arrangementet.

Arrangørene har gitt uttrykk for at Sunnhetsbladet og standen vår, med det vi har å tilby, er spesielt ønsket som utstiller. I år har de tatt kontakt flere ganger og til og med holdt av plass til oss før vi meldte oss på – den samme vi hadde i 2019. På sabbaten legger vi vekt på tester, smaksprøver og tilbyr en hvil i vår sabbatssofa. På søndag selger vi i tillegg Sunnhetsbladet.

Hvis du kunne tenke deg å hjelpe oss på standen, er det bare å ta kontakt på 482 27 926 eller 472 59 439. Det blir vi kjempeglad for. Ellers er du hjertelig velkommen til å besøke festivalen – og spesielt standen vår. Det vanker mange godbiter, og det er spennende å se hva vegetar/veganverdenen i Norge har å by på.

Åpningstider er kl. 11.00-18.00 begge dagene. Adresse: Maridalsveien 19. Se ellers https://www.oslovegetarfestival.no/ for kjøp av billett og andre praktiske opplysninger, program og utstillere.