Meny
Lukk
Foto: SAHA
15-17
nov

SAHA helsekongress

15.11.2019
- 17.11.2019

Tro, psykisk helse og livsstil

Helsekongressen 2019 på Quality Hotel Expo, Fornebu

15.-17. november blir det helsekongress på Quality Hotel Expo, Fornebu. Helsekongressen arrangeres av Syvendedags adventistenes helsearbeiderforening (SAHA).

Dette er en kongress laget av og for helsearbeidere, men vi ønsker alle som er interessert i helsearbeid velkomne, spesielt lærere og pastorer.

Årets kongress vil handle om psykisk helse og tro, og psykisk helse og livsstil. Vi har invitert to dyktige forelesere med mye kunnskap innenfor disse temaene, Timothy Jennings fra USA og Mihalec Gábor fra Ungarn.

Jennings er psykiater og en velrennomert foredragsholder. Han har skrevet bøker som Could it be this simple? A biblical model for healing the mind, The God shaped brain: How changing your view of God transforms your life, The God shaped heart: How correctly understanding Gods love transforms us og The aging brain: Proven steps to prevent dementia and sharpen your mind. Jennings er lidenskapelig opptatt av å tegne et sant bilde av Gud, et bilde som kanskje vil overraske oss. Det er så viktig, for «mens vi har muligheten til å velge hva vi tror på, så har det vi tror på, makt over oss – enten til helbredelse eller til ødeleggelse», skriver han om igjen og om igjen i boka The God shaped brain. Målet er at vi skal leve så gode og frie liv som mulig.

Mihalec Gábor er en kjent familie- og parterapeut fra Ungarn med en doktorgrad i pastoral psykologi. Ved siden av å reise Europa rundt og holde foredrag er han forfatter av bøkene No more games og I do: How to build a great marriage. Han vil bl.a. snakke om emosjonell helse som en utfordring og en mulighet for Adventistkirken.

I tillegg til disse to hovedforeleserne vil Heidi Ranvik Jensen, Vinjar Fønnebø og Paul Stronegger mfl. ha workshops om ulike temaer innen psykisk helse og tro, og psykisk helse og livsstil.

Vi tror dette vil bli en tidsaktuell og inspirerende kongress for alle som arbeider med helse og menighet, og vi håper derfor så mange som mulig har anledning til å delta og bidra i fellesskapet. Se ikke bort fra at dette kan bli en livsforvandlende opplevelse! Har du tid og leselyst, anbefaler vi The God Shaped Brain av Timothy Jennings som en utfordrende introduksjon til kongressen.

Påmelding vil skje på sahanorge.no, og det vil bli rabattert pris for påmelding før 25. august.