Meny
Lukk
Foto: SABU
18-20
okt

Teen Forum

18.10.2019
- 20.10.2019

Tenåringshelg på Østlandet arrangeres to ganger i året, en på høsten og en på våren.

KROPPEN DIN. Får den mange likes av deg? Er du venner med den? Er du snill med den? Er den snill med deg? Elsker du den, som deg selv? Om du kunne bestemme alt med kroppen din, hva ville du bestemme? Hvordan kan det hjelpe på kroppspresset å tro på Jesus og Bibelen?
Ta med kroppen din til tenåringshelg med temaet «Kropp» og del gleder og frustrasjoner, fellesskap, deilig mat, gøye aktiviteter og spennende forum med alle de andre mer eller mindre frustrerte kropps-eierne.

Velkommen til Teen Forum Kropp i Moss. Temaet for helgen er kropp!

Teen Forum er 18.-20. oktober 2019

Sted: Torderød, Moss

Det er så bra at det er sånne arrangementer for oss ungdommer. Det gir oss noe å se fram til og ikke minst få noe ut av. Vi snakket om et tema som er veldig viktig å snakke om, spesielt for oss ungdommer. Det var veldig fint å høre fra de unge voksne, for de skjønner kanskje litt bedre det temaet vi snakket om, for de har nesten nettopp gått gjennom det selv. Det gjør det mye morsommere og engasjerende. Vi hadde det veldig gøy og ble enda bedre kjent med hverandre. – Edda Keyn, tidligere deltaker på Teen Forum.

Jeg syntes det var gøy fordi vi fikk møte venner, fikk nye venner og det var sosialt. Jeg lærte noe nytt på møtene, og jeg fikk noe nytt å tenke på. Jeg anbefaler folk å komme neste gang. Mattias Marley, tidligere deltaker på Teen Forum.

Husk:

  • Aldersgrense: 13-16 år
  • Påmeldingsfrist: 13. oktober
  • Sjekk pakkelisten før avreise
  • Transport: Tog/buss til Moss stasjon. 15 min å gå til Torderød
  • Adresse: Folke Bernadottes gate 8, 1511 Moss

Har du spørsmål angående betaling, påmelding, transport, program eller annet?
Ta kontakt med Jonathan Fosse!

Få mer info og meld deg på, på SABU sine websider!