Meny
Lukk
Foto: Frivillighet Norge

2022 er Frivillighetens år

ADRA har fått tildelt en egen dag.

I 2022 feires frivilligheten i Norge. Lag, foreninger, kirker, frivilligsentraler, kommuner og andre inviteres til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, å øke kjennskap og anerkjennelse – og til å få flere med.

Frivillighet Norge har fått ansvaret fra regjeringen til å planlegge og koordinere innsatsen. Året skal markeres fra nord til sør. På digitale og analoge flater, og i både fysiske og digitale arrangementer.

ADRAs egen dag 27. august

ADRA har fra Frivillighet Norge fått tildelt en egen dag. Vår dag er sabbaten 27. august. Hjelpeaksjonen er ADRAs og Adventistkirkens årlige innsamlingsaksjon, som er mulig ved frivillige fra adventistkirker og skoler over hele landet. Vi håper så mange som mulig av kirkene og skolene vil sette av denne datoen i kalenderen og være med å markere dagen med stand og arrangement, slik at vi er godt synlige i bybildet over hele Norges land denne dagen.

Søk om støtte til arrangement!

Det er mulig å få støtte på opptil kr 25000,- til lokale arrangementer som skjer på-, eller i tilknytning til ADRAs dag 27. august. Arrangement som får støtte skal favne barn og ungdom. Det er kun lokale lag og foreninger som kan søke. Det er mulig å sende inn søknad fra 17. januar til 7. februar 2022. Svar på søknad gis innen mars.

NB! Vi kan ikke søke fra ADRA, så her er det opp til menighetene å være kreative og søke midler. Vi håper mange blir med.

Vi gleder oss til å feire frivilligheten. Uten den stopper Norge – og ADRA – opp.

Ta gjerne kontakt med ADRA dersom du har ideer eller lurer på noe:

  • Sandra Bjerkan (lokallag), tlf.: 31 01 88 11
  • Gry Haugen (kirker, menigheter og andre grupper), tlf.: 31 01 88 03
  • Britt Celine Oldebråten (kirker, menigheter og andre grupper), tlf.: 31 01 88 06
Tilbake til nyhetsarkiv