Lukk
Foto: Arne Leknes/ADAMS

Absolutt niende 2019

Hektisk, verdiorientert og moro – som vanlig.

Nittiåtte ungdommer og trettito voksne har vært sammen på Vegårtun Leirsted under årets Absolutt niende. Det har som vanlig vært full fart fra morgen til kveld med varierte aktiviteter.

Første kveld startet med middag og et kveldsmøte der bibelpersonligheten Josef ble presentert. Josef fulgte vi siden på kveldsmøtene gjennom hele uken. Vi fikk høre hvordan han gikk fra å være pappas bortskjemte gutt, til å bli slave og deretter en av Egypts mektigste.

Etter kveldsmøtene var det sosiale aktiviteter. Først inne i gymsalen og så da det ble mørkt ute i skogen. Elever og lærere lekte forskjellige rolleleker. Den mest populære var kanskje elgjakt, der elevene var jegere og læreren elgene.

Hver formiddag ble brukt til å lese i Bibelen og snakke om tro, valg og tilgivelse.

Fredag morgen ble alle vekket tidlig for å rekke å spise frokost, pakke rydde og vaske før bussene kom for å hente alle hjem. Evalueringen viser at de aller fleste har storkost seg.

Elevene var mest fornøyd med maten og mørkelekene, og minst fornøyd med leggetidene. Mange ser allerede nå fram til å møtes igjen neste skoleår, til Absolutt TVS, (besøkshelgen på Tyrifjord videregående skole i november).

Tilbake til nyhetsarkiv