Meny
Lukk
Foto: Tor Tjeransen/AME

ADRA arrangerer direktesendt TV

Koronasmitten krever hjelpeaksjon i nye former.

Hjelpeaksjonen i år blir annerledes enn tidligere. Derfor vil vi gjøre noe nytt, der alle kan være engasjert.

ADRA og Hope Channel inviterer til et direktesendt TV-program sabbaten 14. november 2020 kl. 19-21. Vi kaller programmet: Alle engasjert! Aktiv bønneuke for ADRA.

Dette programmet vil markere avslutningen av både bønneuken og Hjelpeaksjonen.

Sammen med Hope Channel, lager ADRA et inspirerende program direktesendt fra Adventistkirken i Mjøndalen. Programmet vil ha innslag fra hele landet og vil inneholde disse elementene.

 1. Rapporter fra menighetene om hva de har gjort og hva de har fått inn til ADRAs prosjekter
 2. Informasjon om Hjelpeaksjonen
 3. Inspirerende sang og musikk
 4. Andakt

Vi får høre om de spennende aktivitetene medlemmer og menigheter har gjennomført i høst for å samle penger slik at barn i Sør-Sudan kan få gå på skole. TV-programmet vil knytte oss sammen fra nord til sør i vår felles tjeneste for medmennesker. Det blir en inspirerende kveld der vi kan takke Gud for det han gjør gjennom oss.

Vi ber pastorer og forstandere om dette:

 1. Organisere et møte i kirken 14. november 2020 kl. 19-21 der menigheten sammen kan se direktesendingen og kjenne fellesskapet i tjeneste for Gud
 2. Opplyse om arrangementet 14. november i menigheten
 3. Oppmuntre medlemmer til å gjennomføre aktiviteter i nærmiljøet i ukene fram til 14. november for å samle penger til ADRAs prosjekter

ADRA skal støtte de lokale tiltakene med dette:

 1. Sende menighetene fire forskjellige inspirasjonsvideoer til bruk i kirkene de fire sabbatene før 14. november
 2. Gi ideer til alternative innsamlingsformer. Idebank for alternative innsamlinger finner du på side 11 i Praktisk Info om Hjelpeaksjonen.
 3. Produsere et inspirerende direktesendt TV-program 14. november 2020 kl. 19-21

Dette er et stort samarbeid mellom ADRA og avdelinger i DNU. Vi håper at dette tiltaket vil

 • gjøre bønneuken mer praktisk
 • gi Hjelpeaksjonen et viktig løft, og
 • gjøre alle engasjert.

Derfor hilser vi dere med bibelteksten Ellen G. White bruker som utgangspunkt i den siste bønneukelesningen. Den minner om at livet som kristen må vise seg i den måten vi lever:

«For Guds nåde er blitt åpenbart til frelse for alle mennesker. Den oppdrar oss til å si nei til et ugudelig liv og verdslige lyster og leve forstandig, rettskaffent og gudfryktig i den verden som nå er, mens vi venter på vårt salige håp: at vår store Gud og frelser Kristus Jesus skal komme i herlighet» (Titus 2:11–13).

Tilbake til nyhetsarkiv