Meny
Lukk
ADRA Argentina hjelper ofre for koronapandemien med desinfisering av klær ved hjelp av mobile vaskerier.
Foto: ADRA Argentina.

ADRA hjelper koronaofre i Argentina

Mobile vaskerier satt opp for å desinfisere klær i Buenos Aires.

I Buenos Aires, hovedstaden i Argentina, har ADRA sørget for mobile vaskerier til å hjelpe COVID-19 ofre på grunn av en markert økning i infeksjoner de siste dagene. Det melder informasjonsavdelingen til Adventistkirkens regionale kontor i Sør-Amerika, Den sydamerikanske divisjon.

For å hjelpe mennesker midlertidig innlosjert ved et helsesenter i Tecnópolis ved Buenos Aires, har ADRA Argentina satt opp et mobilt vaskeri med fire vaskemaskiner og fire tørketrommel i to mobile enheter samt en desinfeksjonsstasjon. «Vi har gjennomført dette prosjektet sammen med helsedepartementet i provinsen Buenos Aires i mer enn åtte uker,» forteller María José Amigo, sjef for overvåking og evaluering i ADRA Argentina. Vask og desinfisering av klær bremser spredningen av viruset øker beboernes trivsel.

ADRA (Adventist Development and Relief Agency) er en internasjonal ideell organisasjon som arbeider i et verdensomspennende nettverk med over 120 nasjonale ADRA-kontorer. ADRAs visjon er «en verden uten urettferdighet og fattigdom der hvert individ kan utøve sin rett til å nå sitt potensial og leve et verdig liv.» ADRA Norge ble etablert i 1984 som en uavhengig utviklings- og nødhjelpsorganisasjon. ADRA Norge har en relativt liten administrasjon og et nettverk av 1700 frivillige. Organisasjonen har i flere år blitt fremhevet som en av Norges mest effektive pengeinnsamlere.

Tilbake til nyhetsarkiv