Lukk
Foto: Britt Celine Oldebråten

ADRAs dag i Frivillighetens år

Bli med 27. august!

Nå er vi straks klare for hjelpeaksjonsstart. 2022 er Frivillighetens år, og lørdag 27. august er en helt spesiell dag: Det er nemlig ADRAs egen dag i dette spesielle året. Det må markeres.

Vi ønsker oss at kirker og skoler er synlige i bybildet denne dagen. I Mjøndalen skal speiderne ha stand i byen. I Hole kommune er ADRA synlig på Holemarked med en Hjelpeaksjonsstand. I Oslo skal frivillige ha stand i Oslo sentrum. Hva kan din menighet eller gruppe gjøre?

En stand på et sentralt sted i byen er ikke vanskelig å få til. Kontakt lokale myndigheter snarest for tillatelse, og bruk ADRA-vester, hjelpeaksjonsbøsser, brosjyrer og plakater! Kanskje kan dere gi bort brownies eller vafler mot en valgfri donasjon i bøssen? Eller dere kan lage en quiz og trekke en vinner blant de som svarer? Mulighetene er mange.

Engasjer en eller flere ungdommer som kan filme litt og ta bilder med mobiltelefonen fra aktivitetene. Vi håper å kunne sette sammen en kort video i etterkant og synliggjøre hvordan ADRA og kirkene var synlige i hele Norges land denne dagen. Denne vil vi dele med Frivillighet Norge. Som dere ser av lokasjonene over, så håper vi at enda flere slenger seg med. Vi trenger dere i nord, sør og vest også.

Ta gjerne kontakt med Britt Celine i ADRA dersom dere har spørsmål.

Kontakt ADRA på telefon 31 01 88 00 eller skriv til post@adranorge.no.

Tilbake til nyhetsarkiv