Lukk

Adventskonsertene i Lofoten var ikke glemt

En gammel tradisjon viser Jesu kjærlighet og bidrar til veldedighet.

«Det er tydelig at konsertene ikke har gått i glemmeboken. Vi er takknemlige for alle rause medvirkende som har gjort dette mulig, og takker Gud for alle de flotte folka som kom»

Det forteller Anne-Siri Gustafsson, pastor i Lofoten, om de tre adventkonsertene som ble gjennomført fredag 25. og lørdag kveld 26. november. Det er fem år siden sist, så da menigheten bestemte seg for årets konsert, var de spent på om adventskonsertene som tidligere var en tradisjon, fortsatt ville bli husket. Det var de, og konsertene var fullsatte med over 350 personer i publikum.

De som var til stede fikk lytte til et variert program med kjente, og mindre kjente, julemelodier og sanger samt en andakt. Det ble også informert om menighetens aktiviteter.

Konsertene er veldedighetskonserter, og det ble tatt opp en kollekt til ADRA Norge på hver konsert. Den foreløpige opptellingen viser at det er kommet inn over kr 40.000,- til ADRA på de tre konsertene.

Anne-Siri Gustafsson, som sammen med et team av menighetens medlemmer, samt inviterte musikere, avslutter med å si:

– Vi ønsker at de som kommer skal få en god musikalsk opplevelse, men mest av alt ønsker vi å vise Jesu kjærlighet til lofotingene.

Tilbake til nyhetsarkiv