Lukk
Minnepennen med Alfa og Omega som lydbok i MP3-format gjør det enkelt å laste lydbøkene til din telefon.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Alfa og Omega som lydbok på minnepenn

Lydbokversjonen av Alfa og Omega tilgjengelig også når du ikke er på nett.

Nå kan du skaffe deg en minnepenn med hele Alfa og Omega-bokserien til Ellen G. White som lydbok. Lydbokversjonen i MP3- format er produsert av KABB (Kristent arbeid blant blinde) og innlest av Ingvild Vestbye.

Du kan kjøpe minne­pennen fra Norsk Bok­forlag. Minnepennen har både USB-3 og USB-C utgang. Du kan derfor lett overføre lydfilene til en rekke forskjellige elektroniske enheter. Mange nyere mobiltelefoner har USB-C port.

Dette er en fantastisk måte å ha hele denne bokserien tilgjengelig selv om du ikke er koblet til internett. Hør disse inspirerte bøkene akkurat når det passer deg.

Minnepennen er på 32 GB. Kun 4 GB er brukt til bøkene. Det er en separat partisjon på 28 GB.

Lydbokserien er også tilgjengelig på Spotify og telefonversjonene av appen til LifeStyleTV, tilgjengelige i Google Play og App Store.

Adventistkirken kjøpte lydbokversjonen fra KABB i sommer. Distriktene og unionen tar om lag halvdelen av kostnaden på kr 180.000, men vi håper at medlemmer over hele landet vil bidra til å gjøre disse fem bøkene i kjernen av Ellen G. Whites forfatterskap, tilgjengelig.

Send ditt bidrag til dette prosjektet i dag! Bidrag sendes til konto 3000.30.33100 eller via Vipps #17268 (DNU Syvendedags Adventist­kirken). Merk innbetalingen med «Lydbok».

Alfa og Omega

«Gud er kjærlighet.» Det er en god oppsummering av Bibelens hovedbudskap. Det er derfor ingen tilfeldighet at denne korte setningen er den første og den siste setningen i bokserien.

Bøkene gir et overblikk over hele bibelhistorien fra fortellingen om den fullkomment harmoniske verden Gud skapte i begynnelsen, fram til harmonien er gjenopprettet fordi Gud har skapt en ny himmel og en ny jord.

Serien består av fem bøker.

Patriarker og Profeter omtaler bibelhistorien fra skapelsen fram til kong Davids regjeringstid.

Profeter og konger begynner med Davids sønn, den vise kong Salomo, og viser hvordan Gud kommuniserer gjennom sine pro­feter.

Slektenes håp er en biografi om Jesus.

Så fortsetter det i Apostlenes liv og tjeneste med hva Jesu disi­pler utrettet etter at Jesus var tatt opp til himmelen.

Mot historiens klimaks er fortellingen om hvordan Gud har ledet den kristne kirken fra apostlenes tid og gir oss et blikk inn i framtiden.

 

Bestill minnepennen direkte hos Norsk Bokforlag.

Tilbake til nyhetsarkiv