Meny
Lukk
Minnepennen med Alfa og Omega som lydbok i MP3-format gjør det enkelt å laste lydbøkene til din telefon.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

Alfa og Omega som lydbok på minnepenn

Nå kan du skaffe deg en minnepenn med hele Alfa og Omega-bokserien til Ellen G. White som lydbok. Lydbokversjonen i MP3-format er produsert av KABB (Kristent arbeid blant blinde) og innlest av Ingvild Vestbye.

Du kan kjøpe minnepennen fra Norsk Bokforlag. Minnepennen har både USB-3 og USB-C utgang. Du kan derfor lett overføre lydfilene til en rekke forskjellige elektroniske enheter. Mange nyere mobiltelefoner har USB-C port.

Dette er en fantastisk måte å ha hele denne bokserien tilgjengelig selv om du ikke er koblet til internett. Hør disse inspirerte bøkene akkurat når det passer deg.

Kanskje vil du gi bort en slik minnepenn til en kollega eller nabo. Den åndelige innsikten som finnes i disse bøkene, er gull verd.

Minnepennen er på 32 GB. Kun 4 GB er brukt til bøkene. Det er en separat partisjon på 28 GB der du kan lagre egne filer.

Lydbokserien er også tilgjengelig på Spotify og telefonversjonene av appen til LifeStyleTV, tilgjengelige i Google Play og App Store.

Adventistkirken kjøpte lydbokversjonen fra KABB i sommer. Distriktene og unionen tar om lag halvdelen av kostnaden på Kr 180.000, men vi håper at medlemmer over hele landet vil bidra til å gjøre disse fem bøkene i kjernen av Ellen G. Whites forfatterskap tilgjengelig.

Send ditt bidrag til dette prosjektet i dag! Bidrag sendes til konto 3000.30.33100 eller via Vipps #17268 (DNU Syvendedags Adventistkirken). Merk innbetalingen med «Lydbok».

Alfa og Omega

«Gud er kjærlighet.» Det er en god oppsummering av Bibelens hovedbudskap. Det er derfor ingen tilfeldighet at denne korte setningen er den første og den siste setningen i bokserien Alfa og Omega, som opprinnelig ble utgitt i fem bind, men utgitt i Norge som åtte bind. Bøkene er skrevet av Ellen G. White, en av kristenhetens mest leste forfattere.

Bøkene gir et overblikk over hele bibelhistorien fra fortellingen om den fullkomment harmoniske verden Gud skapte i begynnelsen, fram til harmonien er gjenopprettet fordi Gud har skapt en ny himmel og en ny jord.

Serien består av fem bøker.

Patriarker og Profeter omtaler bibelhistorien fra skapelsen fram til kong Davids regjeringstid.

Profeter og konger begynner med Davids sønn, den vise kong Salomo, og viser hvordan Gud kommuniserer gjennom sine profeter.

Slektenes håp er en biografi om Jesus.

Så fortsetter det i Apostlenes liv og tjeneste med hva Jesu disipler utrettet etter at Jesus var tatt opp til himmelen.

Mot historiens klimaks er fortellingen om hvordan Gud har ledet den kristne kirken fra apostlenes tid og gir oss et blikk inn i framtiden.

Tilbake til nyhetsarkiv