Lukk
Foto: ADRA Norge

Alle engasjert

Koronatilpasset program fra Adventistkirken.

Dette er et spesielt og annerledes år. Koronaviruset krever innsamling i nye former.

Nå gleder vi oss til det direktesendte programmet førstkommende sabbat kl. 19.00.

Programmet har innslag fra menigheter, skoler og folk over hele landet som har funnet på nye kreative måter å samle inn til ADRAs årlige Hjelpeaksjon. Det vil bli andakt, sang og musikk.

Programmet strømmes lørdag 14/11 fra kl. 19.00 her: www.adranorge.no

Den opprinnelige ideen var at folk i kirkene rundt omkring kunne samles for å se på programmet. Slik smittesituasjonen er nå, oppfordrer vi folk til å samle seg rundt skjermene hjemme. Man kan også kommunisere sammen via ADRAs Facebookside.

Programmet ALLE ENGASJERT markerer slutten på bønneuka og ADRAs Hjelpeaksjonen.

Vanligvis har vi gått med bøsser fra hus til hus i august/september. De fleste steder kunne vi ikke gjøre dette i år. Pandemien har imidlertid ikke stoppet oppfinnsomheten og gleden ved å gjøre noe for andre. Mange har bidratt innenfor de rammene som til enhver tid har vært mulig med tanke på koronasituasjonen.

Programmet på lørdag skal strømmes fra Adventistkirken i Mjøndalen med direkteinnslag og filmklipp fra mange steder i Norge. En auksjon ligger allerede ute på nett. Her kan det bys på et fargerikt maleri til å bli glad av, malt for anledningen av kunstneren Anne Valen Næss, gepardfotografi av naturfotografen Tom Schandy, og vegetarisk kokkekurs av journalist og kokebokforfatter Bjørn Olav Nordahl, med mye mer – blant annet noen ekte nuttolenebokser fra Nutana.

Delta på auksjon her: https://www.facebook.com/ADRAvenn/posts/3522884507754671

Programmet vil strømmes via nettsiden adranorge.no fra kl. 19.00 lørdag 14. november, og er et skikkelig løft og samarbeidsprosjekt. Alle er velkommen til å være med. «Målet er at alle skal være engasjert. Et bonus er at dette binder oss sammen som kirke i denne spesielle tiden hvor mange kanskje kjenner seg litt alene,» sier Victor Marley, leder for Adventistkirken. Hope Channel Norge står for den tekniske biten i samarbeid med frivillige fra Adventistkirken i Mjøndalen.

ADRA Norge jobber i seks land i Afrika sør for Sahara med å bedre kvinners og barns livssituasjon gjennom inkluderende kvalitetsutdanning og livslang læring for alle.

Tilbake til nyhetsarkiv