Meny
Lukk
Det er alltid spennende aktiviteter for store og små på Sommerstevnet til adventistene.
Foto: Elsie Tjeransen/ADAMS.

Alt klart for Sommerstevnet

For mange er Sommerstevnet på Vik Camping ved Nisser i Telemark sommerens høydepunkt. Deltakerne har mye å glede seg til.

I år blir det morgenmøter med Geert Tap fra Standborough Church i England og med acapellagruppen Newbold International Version (NIV) som består av pastorer og andre som studerte teologi ved på Newbold College i England, og som nå kommer fra hele Nord-Europa.

Tenåringene har egen camp der May-Anette og Damiano Tallini fra Stavanger og Sandnes skal være talere.  De unge voksne får høre Robert Fisher fra Danmark som også er medlem av NIV. Det er også barnemøter morgen og kveld der, barna skal være med israelittene ut i ørkenen for å lære å stole på at Gud er kjærlighet.

Theodore Levterov er et annet medlem av NIV. Han er leder for Ellen G. White Estate ved Loma Linda University hvor han også foreleser i adventisthistorie. Han skal ha to spennende workshops.

Ellers blir det mesternes mester på tirsdag, tur til Jettegrytene på onsdag, markedsdag for ADRA på torsdag og både dåp og «mini ta sjansen» på sabbaten (Du kan google «ta sjansen» om du ikke vet hva det er.) Også blir det som alltid fantastisk mat hver dag klokken 13:00.

Det blir antakeligvis ikke like varmt og tørt som i fjord. Men til gjengjeld kan det bli gjensyn med leirbålet om kvelden.

Mest av alt er uken på sommerstevnet en uke til å bygge relasjoner både med hverandre og med vår Gud og frelser.

Les mer på SABU.no/sommerstevnet

Tilbake til nyhetsarkiv