Meny
Lukk
Foto: DNU

Andakt på Unionskontoret

Nå kan alle være med.

Pandemien har ført til flere innovasjoner som ingen hadde tenkt var aktuelle før. Med det nyeste tiltaket kan alle som vil, være med «inn i» unionskontoret og delta på tre andakter i mars.

«Vi har et håp» er temaet for de tre torsdagsandaktene. Temaet ble valgt av flere grunner: Håp er så viktig for menneskers helse og velvære. I en tid som dette hvor det er mangel på håp, kan vi hente styrke fra Bibelen om en Gud som gir oss god grunn til å være håpefulle.

Målet med å åpne opp for at flere kan bli med på andakter på unionskontoret er å styrke samholdet oss imellom ved å gi mulighet til å være med i et større felleskap. Jeg håper også at avstanden til unionskontoret og ledelsen vil bli kortere med dette.

Kl. 09 på en torsdag formiddag vil ikke passe for alle, men det er da det pleier å være andakt på unionskontoret. Andaktene vil vare i 20 minutter og består hovedsakelig av en kort presentasjon og en bønnestund. Den første av disse tre åpne andaktene skjer allerede torsdag den 11. mars, hvor jeg vil holde andakten. Deretter vil Anne-May Müller, leder for familieavdelingen i Den danske union, ta andakten den 18. mars, og Vidar Hovden, pastor og leder for pastoravdelingen i Den norske union, holder andakten den 25. mars.

Vil du være med, kan du klikke på bildet over, eller logge deg inn ved bruk av zoom-linken: https://zoom.us/j/6152964694.

Har du anledning, vil jeg oppmuntre deg til å sette av disse 20 minuttene. Velkommen til andakt.

Tilbake til nyhetsarkiv