Meny
Lukk
Daniel Pel var en av to hovedtalere ved konferansen.
Foto: Trond Ommundsen

ASI nyttårstreff: «Overdue»

Konferanse med profetisk fokus.

Nyttårstreff har en lang tradisjon. De siste årene har treffene blitt holdt i regi av ASI Scandinavia. På grunn av koronasituasjonen ble det lagt planer om å avholde begrensede fysiske samlinger i Danmark, Sverige og Norge og samkjøre dem digitalt. Men idet vi nærmet oss nyttår ble det klart at bare Norge var i stand til å gjennomføre med de respektive landenes koronaregler.

Tyrifjord ble rammen for et lite fysisk treff. Vi hadde et bredt spekter workshop-talere fra de skandinaviske landene som bidro på den digitale plattform. Don Mackintosh fra Amerika og Daniel Pel var hovedtalere. Vi fulgte Don på storskjerm, direktesendt fra Weimar. Matteson misjonsskole leverte musikk og bidro til å gi arrangementet en stemningsfylt ramme.

På tross av restriksjoner, nøt vi fellesskapet, musikken, vitnesbyrdene, misjonsrapportene og inspirerende forkynnelse – og vi visste at selv om vi bare var en liten spredt gruppe samlet i salen, så nådde budskapene hundrevis av hjem i Skandinavia og videre ut i verden. Det var stort engasjement i de digitale ‘breakout’-rommene, og samtalene og networking gikk til langt på kveld.

Temaet i år var «Overdue» – på overtid. Vi ble minnet om viktigheten av å leve og virke for Gud i den tiden vi har igjen her nede. Konferansen hadde også et sterkt profetisk fokus, med oppfordring om å spre håpets budskap.

Tilbake til nyhetsarkiv