Meny
Lukk
Barn som hjelper barn gjør inntrykk.

Barnekonsert

Barna fra menigheten i Hønefoss sang på Kuben kjøpesenter i Hønefoss.

Mandag, 19. oktober, holdt barnegruppen fra Hønefoss menighet konsert på Kuben kjøpesenter til inntekt for ADRA. Barna var begeistret, og sangen lød over store deler av kjøpesenteret. Folk stoppet og lyttet, og vi fikk anledning til å presentere menigheten vår og formålet med opptrinnet. Barn som hjelper barn – det taler til de fleste hjerter.

I forkant hadde vi en hyggelig samling med andakt, glad sangøving og hobbyaktiviteter for barna i menigheten. Barna viste stor iver mens de laget gaver til folk vi ville treffe på kjøpesenteret – sunne godtekuler, lekkert pakket inn med en liten hilsen og bibelvers.

I år gjennomfører vi ADRAs hjelpeaksjon på nye måter. Menigheter og enkeltpersoner over hele landet viser stor iderikdom.

Adventistkirken vil gjerne vise fram alt det spennende som skjer, og inspirere oss alle til å være engasjert i menighetens arbeid.

Den 14. november kl. 19-21 inviterer vi til å se et direktesendt program fra Adventistkirken Mjøndalen. I den grad smittevernet tillater, håper vi at medlemmer møtes i kirker eller privathjem for å få med seg dette programmet.

Vi har en smakebit på hva du kan vente deg, og håper at videoen over vil bli vist i våre kirker over hele landet sabbaten 24. oktober.

Tilbake til nyhetsarkiv