Meny
Lukk
Pastor Doug Batchelor, presidenten for Amazing Facts besøker Norge 4.-6. september. Her taler han i Adventistkirken Standifer Gap i Chattanooga i Tennessee 29. februar i år.
Foto: Seth Shaffer/ADAMS

Batchelor til Norge i september

Presidenten for Amazing Facts besøker Norge 4.-6. september.

Pastor Doug Batchelor kommer på besøk til Norge 4.-6. september 2020. Det opplyser unionsleder Victor Marley.

– Batchelor har et fantastisk vitnesbyrd om sin egen reise fra rusmisbruk og meningsløshet til et liv helbredet av Kristus, etter at han fant en bibel, sier Marley.

Batchelor vokste opp i en svært velstående familie, men fant ingen mening med livet og rømte hjemmefra som femtenåring. Selv om faren hans eide både en yacht, et fly og en Rolls-Royce, levde Doug et liv som huleboer. Det var mens han bodde i en avsidesliggende hule i fjellene at han fant en bibel. Da han leste Bibelen, ble han overveldet av budskapet om Kristi kjærlighet.

Pastor Batchelor er en inspirerende taler med evne til å kommunisere med både kristne og ikke-kristne. Han er president for Amazing Facts og pastor for Granite Bay menigheten i California. Batchelor har en spontan og livlig humor, og en jordnær tilnærming til det kristne livet. Hans forkynnelse gir håp og mening til alle typer mennesker.

– At Batchelor besøker Norge, gir oss en unik mulighet til å bli inspirert av og lære av en av våre fremste evangelister, sier unionsleder Victor Marley, som har vært i dialog med Batchelor. Den amerikanske evangelisten er begeistret for unionens mål for de neste fem årene, og han ønsker å bidra til en god begynnelse av femårsperioden.

I flere år har forskjellige personer arbeidet for å få Batchelor til Norge. Nå er avtalen endelig i mål, etter en runde med avklaringer. Marley takker alle som har bidratt i prosessen.

Programmet for helgen er ennå ikke klart, men det vil ha fokus på evangelisering og forkynnelsen av de tre englers budskap. Ytterligere informasjon blir publisert så snart den er klar. Men hold av helgen 4.-6. september 2020!

Tilbake til nyhetsarkiv