Meny
Lukk
Betel menighet reiste på hyttetur til Ytterbøl senter sammen, helgen 9-11 september.
Foto: Simon Martin

Betel hyttetur

Skapt i Guds bilde.

Helgen 9–11 september koste medlemmene i Oslo Betel seg på en hyttetur borte fra byen. Fredag ​​ettermiddag tok sytti barn og voksne veien til Ytterbøl senter i Aremark, Østfold. Senteret eies av Frikirken i Halden og er et vakkert sted for en helgetur.

Helgen inneholdt tid til hygge, fellesskap og god mat. På fredagskvelden ble det servert indisk mat og alle deltok deretter i «speed church» for å bli bedre kjent med hverandre. Sabbaten ble ønsket velkommen med sang og andakt. På sabbaten var temaet for dagen «Skapt i Guds bilde». Deltakerne engasjerte seg i en rekke aktiviteter på formiddagen som hjalp dem å reflektere over hva det vil si å være skapt i Guds bilde.

En ettermiddagsløype ga både trim og fellesskap. På kvelden ble det grilling og et morsomt sosialt arrangement. Helgen minnet oss alle om hvor viktige relasjoner er og hvordan vennskap forsterkes når vi tilbringer tid sammen borte fra de travle rutinene i hverdagen.

Helgen bekreftet betydningen av å følge Jesus råd til disiplene sine: «Kom med meg til et øde sted hvor vi kan være alene, og hvil dere litt!» (Markus 6:31). Betel styrket både vennskap og samhold ved å bryte hverdagsrutinen og dyrke tid sammen innenfor uformelle rammer.

Tilbake til nyhetsarkiv