Meny
Lukk
Millioner av barn har brukt Bibelappen for barn i løpet av året til å bli bedre kjent med bibelhistoriene.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange.

Bibelappen for barn: 14 millioner installeringer

Poenget er å hjelpe barn til å bli glade Bibelens historier og Bibelens Gud.

I en usikker og uvanlig tid sørger foreldre for at barn lærer bibelhistorier gjennom Bibelappen for barn. I løpet av årets første åtte måneder har appen blitt installert på hele 14 millioner nye enheter.

Appen, som er utviklet av YouVersion og OneHope i fellesskap, har nå blitt installert på over 50 millioner enheter siden lanseringen i 2013. Statistikken viser at appen blir flittig brukt. Siden januar har barn verden rundt brukt appen til å lese eller høre bibelhistorier 109 millioner ganger.

Presidenten for OneHope, Rob Hoskins, er ydmyk over den måten Gud bruker Bibelappen for barn som en ressurs for familier.

– Det er en ære for oss å samarbeide med foreldre som ser etter hjelp og gir dem støtte i en vanskelig tid, sier Hoskins.

Hele poenget med Bibelappen for barn er å hjelpe barn til å bli glade Bibelens historier og Bibelens Gud. Appen finnes på 58 forskjellige språk, den inneholder 41 bibelhistorier og er installert i alle verdens land. Gjennom de interaktive bibelfortellingene med spennende aktiviteter blir barna engasjert av Bibelens innhold.

– I et år med så mye usikkerhet er det veldig oppmuntrende å se en rekord i antall foreldre som bruker Bibelappen for barn for å hjelpe barna til å komme gjennom en vanskelig tid og vokse åndelig, sier Brian Russel, leder for YouVersion.

Tilbake til nyhetsarkiv