Den 3. desember ble endelig Bibelappen for barn lansert i norsk utgave. YouVersion gir dermed norske barn en fin førjulsgave. Denne bibelappen har eksistert i en rekke forskjellige språk i flere år, nå finnes den endelig på norsk.

Bibelappen er gratis og kan lastes ned fra App Store og Google Play. Bibelappen for barn har over 20 millioner nedlastinger og er den suverent største bibelappen for barn målt i antall nedlastinger. I Norge er det Janne Skuland og et team fra Jesus Church i Oslo som har tatt jobben med å få appen i norsk versjon.

Bibelappen inneholder 41 av de mest sentrale bibelfortellingene fra Det gamle og Det nye testamentet. Fortellingene fortelles på tydelig norsk og etter hvert som fortellingen går framover, byr appen på animerte illustrasjoner som også er interaktive. Barna kan også velge å få selve teksten til historien opp i et vindu. Fortellingene er forenklede versjoner av bibelhistoriene.

Når barna har hørt hele historien, kan de velge å spille et spill eller kjøre en annen aktivitet med tilknytning til historien de nettopp hørte.

Denne bibelappen er et fint supplement til de bibelhistoriene foreldrene kan fortelle og det barna lærer i sabbatsskolen.