Meny
Lukk
Foto: Hope Channel Norge

Bli med på reisen

Sammen Mot Fremtiden.

Rebecca:
Da er endelig sommeren er her, Tony. Og jeg håper du har sol og blå himmel hvor enn du befinner deg. Kanskje er det noe spesielt du ser frem til i sommer? Det kan være å dra på fjelltur, bade på stranda, fiske fra båten, eller spise mye is.

For noen, er det ingenting som er bedre enn å sove lenge på morgenen. Og er det noen som kan relatere seg til det, så er det deg, Tony. For han kan sove til klokken fire på ettermiddagen. Og det er ikke helt bra. Tenk på alt du går glipp av!

Tony:
Jo, du sier rett i det, Rebecca, men vi lærer jo så lenge vi lever, ikke sant. Ta f.eks. Matteus kapittel 17, hvor vi finner Peter, Jakob og Johannes som slo følge med Jesus til en fjelltopp. Og det var jo en lang og vanskelig reise, men på toppen hadde de en storslått opplevelse. Jesus forvandles for øynene på dem i skinnende lys, og en høy røst lød fra himmelen som sa: «Dette er min Sønn, den elskede, i ham har jeg min glede. Hør ham!»

Og så kan vi stille spørsmålet: Hvor var de andre ni disiplene? Hvorfor slo de ikke følge på denne reisen? Ble de ikke invitert? Eller hadde de andre ting å gjøre den dagen? Bestemte de seg for å heller ligge i senga? Men, uansett hva grunn de hadde, så gikk de glipp av en stor opplevelse med Jesus. Kanskje de ikke forventet noe spesielt fra reisen? Kan det være at de sa seg imellom: «Vi har jo mange andre dager hvor vi kan reise med Jesus til fjelltoppen. I dag så gjør jeg noe annet. Jeg drar neste gang.»

Rebecca:
Flere og flere menigheter begynner å åpne igjen, og det er jeg i hvert fall jeg utrolig glad for. Bli med i det fellesskapet! Ikke bli sovende hjemme! Bli med på reisen til fjelltoppen og opplev Jesus! Husk at du ikke vandrer alene! Du har menigheten, og ikke minst Jesus – din turguide på livets reise.

Som dere ser, har vi også begynt å gjøre oss klare for en liten reise. Og på den reisen så tenkte jeg at vi trenger litt solkrem. Vi trenger solbriller, paraply, og selvfølgelig må vi ha med det norske flagget. For nå på Lørdag blir det en direktesending fra Mjøndalen med tittelen, «Sammen Mot Fremtiden». Det blir en samling for hele Norge hvor vi tar en liten reise rundt i landet. Bli med på turen, og få mulighet til å vinne denne vanntette Bibelen i en kahoot. Mer informasjon finner du på www.adventist.no.

Tony:
Og selv om vi skal ta en tur rundt i Norge, så må vi ikke glemme at vi alle må slå følge med Jesus inn til hans himmelrike. Og med det, så ønsker vi dere en god sabbat.

Tilbake til nyhetsarkiv