Meny
Lukk

Connect 2021

Kommunikasjon.

Helgen 10. til 12. september, var det tenåringshelg på Vatneli skole i Sandnes. Temaet var kommunikasjon. Tenåringene ble delt opp i grupper, som gjennom helgen diskuterte oppgaver gitt under forumsamlingene. Vi fikk vite om forskjellige måter å kommunisere på, og hvordan man kan forbedre egen kommunikasjon med seg selv, Gud, og sin neste. Vi fikk til og med flørtetips fra Miranda Marley.

Artige leker og aktiviteter fylte tiden mellom forumene. Med fullt program var det lite tid til å sitte stille. På sabbatskvelden ble det disket opp til et skikkelig festmåltid. Staben var servitører, og man kunne bestille fra en meny. Servitørene jobbet på spreng for å møte gjestenes ønsker. Menigheten sto for maten denne helgen, og serverte gourmetburger til hovedrett på festen. Fra bakrommet hørte man liv og latter fra våre VIP-gjester som hadde pyntet seg for anledningen.

Søndagen var det tid for avreise, og som tegn på et vellykket treff, sluknet mine passasjerer som lys i bilen etter den fine helgen på Vatneli.

Tilbake til nyhetsarkiv