Meny
Lukk
Foto: Hope channel Norge

Direktesendt TV-program 14. november

Vi feirer giverglede, tjeneste og engasjement for andre.

Lørdag kveld 14. november planlegger ADRA Norge, i samarbeid med blant andre Hope Channel Norge, et direktesendt TV-program som markerer avslutningen på bønneuken og hjelpeaksjonen.

Vi strømmer direkte på Adra Norge, og mest sannsynlig fra Facebook. Flere detaljer kommer tidlig neste uke.

Koronatiden krever Hjelpeaksjon i nye former. Nå vil vi gjerne invitere og møte hele menighetsfamilien og deres venner i et direktesendt program den 14. november! Sammen vil vi dele historier om hva vi har gjort gjennom høstens Hjelpeaksjon og hvilke planer vi har videre. Det inkluderer skoler, kirker og enkeltpersoner. Vi vil feire giverglede, tjeneste og engasjement for andre. Vi vil beskrive trofasthet, raushet og samfunnsansvar i praktisk liv. Programmet vil knytte oss sammen og samtidig markere avslutningen på bønneuken.

I programmet vil du møte flere av menighetene direkte der de er samlet. Basen vil være i Mjøndalen Adventistkirke, men historiene kommer fra skoler og menigheter over hele landet. Du får høre om spennende aktiviteter som menigheter, enkeltpersoner og skoleelever har gjennomført denne høsten. Du vil oppleve sang, musikk og andakt. Sammen gjør vi bønneuken praktisk, gir Hjelpeaksjonen et viktig løft og engasjerer alle.

Vil du være snill å informere slik at alle får dette med seg.

Jeg har to hjertesaker i den forbindelse:
1. De eldre. Finnes det en måte å sikre at de eldre i menigheten din får glede av dette programmet?
2. De unge. De unge trenger å oppleve fellesskap og en menighet de kan identifisere seg med. Det blir flere innslag med barn og unge.

Vi har laget en video også til sabbaten den 7/11. Husk å vise den i kirken førstkommende sabbat!

Og lenkene til alle filmene etter hvert som de kommer ut, finner du her.

Her er nettsiden for 14/11.

P.S. Siste frist for innsending av filminnslag og bilder er mandag 9/11 kl.12.00.

Tilbake til nyhetsarkiv