Meny
Lukk
Elever på tur til Gaustatoppen.
Foto: Tyrifjord videregående skole

Et nytt skoleår er i gang på Tyrifjord videregående skole

Her bygges tro, samhold og læring.

Foreløpig er elevtallet på 160 elever, og 79 av disse bor på skolehjemmet.

Det er alltid stort fokus på sosiale og miljøskapende aktiviteter i august og september. Skolens visjon er: Her bygges tro, samhold og læring. Dette gjør at innskolingsperioden om høsten er vesentlig. Både på skolen, i skolehjemmet og i menigheten er man opptatt av at alle skal bli godt kjent med hverandre og få mulighet til å være med på de mange aktivitetene og tilbudene som finnes.

Her er en liten smakebit

På skolehjemmet har det vært velkomstfester, en på skolehjemmet for gutter og en på skolehjemmet for jenter. På skolen er elevene på første trinn med på et prosjekt som heter Vipp-makkerskap, det vil si at alle elever deles inn i mindre grupper som skal vise omsorg for hverandre. Det har også vært en turdag, med turer på forskjellige nivåer. Noen av elevene gikk tur på Ringkollen, mens andre var på Gaustatoppen. Menigheten har hatt en spesiell gudstjeneste, Min menighet, etterfulgt av et måltid i spisesalen, hvor menighetsmedlemmer og elever spiste og gjorde aktiviteter sammen.

Den siste skoleuken har elevene vært engasjert i ADRAs årlige innsamlingsaksjon. Elever engasjerer seg også i frivillig arbeid hvor innkomne penger går til ADRA, og onsdag 12. oktober blir det arrangert et sponsorløp.

Det er fortsatt mulig å søke skoleplass på TVS, helt fram til 1. oktober.

Tilbake til nyhetsarkiv