Lukk
Faksimile-klipp fra traileren til Hope Channel Interantionals nye animasjonfilm, «The Great Controversy».
Foto: Hope Channel International

Filmpremiere

Hope Channel International med fengslende animasjonsteknikk for å fortelle historien om kampen mellom Kristus og Satan.

Syvendedags Adventistkirken har annonsert en ny animasjonsfilm kalt «The Great Controversy». Filmen får premiere 19. mai 2023 på Hope Channel International, en TV-stasjon som drives av Syvendedags Adventistkirken. Den nye filmen sikter på å gi et unikt perspektiv på fortellingen om menneskets historie og dens endelige konklusjon.

Basert på boken med samme navn av Ellen G. White, utforsker «The Great Controversy» temaene godt og ondt, kampen mellom Kristus og Satan og den endelige seieren for Guds kjærlighet. Naomi, en ung jente med noen livsvalg som i stor grad påvirker hennes forhold til broren og kjæresten, fungerer som den sentrale karakteren i fortellingen. Animasjonsstilen er unik og nyskapende, og kombinerer tradisjonelle håndtegnede animasjonsteknikker med toppmoderne datagenererte bilder.

Denne filmen gir en frisk og overbevisende gjenfortelling av historien om menneskets historie fra et bibelsk perspektiv. Gjennom en sterk og følelsesladet fortelling skildrer den kampen mellom godt og ondt, og fremhever menneskehetens rolle i denne kosmiske kampen.

Filmens produsenter håper at «The Great Controversy» vil være et kraftig verktøy for å dele budskapet om håp og frelse med publikum over hele verden. Derek Morris, president for Hope Channel International, ser fram til lanseringen.

– Vi er begeistret over å gi nytt liv til denne livsviktige historien gjennom animasjonsteknikker.

Premieren på «The Great Controversy» er en spennende utvikling i animasjonsfilmindustrien. Filmen tilbyr et unikt og fengslende perspektiv på historien om menneskehetens historie, og utfordrer industrinormer ved å tilby både underholdning og et meningsfylt budskap. Gjennom sine fantastiske bilder og overbevisende fortellinger, leverer den et budskap om håp og frelse som taler til mennesker i alle aldre og bakgrunner. Syvendedags Adventistkirken håper at denne filmen kan bidra til å dele budskapet om Guds kjærlighet med publikum over hele verden.

Se filmen på Hope Channel Internationals YouTube-kanal 19. mai 2023!

Tilbake til nyhetsarkiv