Lukk
Elever fra Tyrifjord videregående skole og tenåringer fra Ukraina fikk julegaver, og hygget seg med mat og juleverksted den 19. november 2022.
Foto: Frida Reierson

Førjulsstemning på TVS

Ukrainske tenåringer på besøk.

Lørdag 19. november samlet en gjeng TVS-elever, TBUS-elever, og til og med noen foreldre og barnehagebarn seg på Tyrifjord videregående skole for å ta imot en gjeng ukrainske tenåringer for to timer med lek, juleverksted og førjulsstemning. Det var rundt 40 som møtte opp.

Frida Pascoe ønsket velkommen og kveldens første aktivitet gikk ut på å trille terninger om julegaver i grupper på ca. 10 stk. Til slutt satt alle, både tenåringer, voksne og barn, igjen med en førjulsgave hver. Deretter fulgte selve juleverkstedet, hvor det ble laget mye fin og kreativ julepynt. Det ble servert et godt utvalg av både pizza og dessert, og kvelden ble avsluttet med en konkurranse som gikk ut på å gjette hvilken julesang som ble spilt.

Dessverre blir dette muligens den siste vi får sammen med dem, for i desember legges flyktningmottaket på Hvalsmoen ned og ukrainerne vil bli spredt til andre steder. Men takk til ADRA, og alle som møtte opp, for en vellykket og stemningsfull kveld.

Tilbake til nyhetsarkiv