Meny
Lukk
En overveldet leder for Ringerike krisesenter, Lill Heidi Tinholt, da hun fikk overrakt det første overskuddet fra Happy Hand, Hole, på kr 50.000,-
Foto: Atle Haugen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Glimrende start for HappyHand Hole

Overskudd på kr 50.000 til Ringerike krisesenter.

Begeistringen var stor både hos givere og mottaker, da daglig leder i HappyHand Hole, Britt Celine Oldebråten, kunne overrekke Lill Heidi Tinholt fra Ringerike krisesenter, en sjekk på hele kr 50.000 til ekstra aktiviteter for brukerne på senteret. Tinholt takket overveldet både ledelsen og alle de frivillige i butikken som har stått på for å gjøre dette mulig.

Britt Celine la også vekt på det store arbeidet som de frivillige hadde gjort. Hun gjør for øvrig også selv jobben på fritiden. Men resultatet hadde heller ikke vært mulig uten alle som har donert fine ting og kundene som tydeligvis har omfavnet den nye butikken, understreket hun.

Formålet i konseptet Happy Hand, er «å fremme trivsel på det fysiske, psykiske og åndelige plan ved å støtte hjertevarmende prosjekter økonomisk både lokalt og internasjonalt». Med denne første utdelingen lokalt har man demonstrert formålet i praksis. Det skaper engasjement hos både frivillige, donorer og kunder. Prosjektet engasjerer også den lokale menigheten til samfunnsansvar i lokalmiljøet. Når det kommer til internasjonale prosjekter, vil naturlig nok ADRA komme inn i bildet. Kanskje er oppmerksomheten og omdømmet man får lokalt ved å støtte tiltak i nærmiljøet, også med på å styrke forbindelsen mellom lokalt og internasjonalt omsorgsarbeid.

Den første måneden for Happy Hand Hole, har altså vært en stor suksess, og vi er spente på veien videre.

Tilbake til nyhetsarkiv