Meny
Lukk
Fv.: Britt Celine Oldebråten, daglig leder og Marianne Dyrud, styremedlem i foreningen Happy Hand Hole.
Foto: Silja Leknes

HappyHand på Vik

Målet er å åpne butikken i midten/slutten av august.

Da det ble oppdaget at det var ledige lokaler på Vik Torg på Røyse, kom ideen om en HappyHand-butikk. En oppstartsgruppe, bestående av Gullveig Guleng, Marianne Dyrud og Britt Celine Oldebråten, ble opprettet for å se om dette kunne la seg gjøre.

Første visning i lokalet var 18. mai, og siden da har det gått slag i slag. Stiftelsesmøter, vedtekter, osv. måtte på plass først. Foreningen HappyHand Hole ble stiftet 15. Juni av Syvendedags Adventistkirken Tyrifjord menighet og Østnorsk distrikt (ØND). Daglig leder ble Britt Celine Oldebråten, mens styret består av Gullveig Guleng (styreleder), Claes Lundström, Øystein Kolstad, Marianne Kolkmann og Edith Gudmundsdottir (økonomiansvarlig).

Lokalet har vi fått leie fra 1. august, men vi har fått lov til å starte med oppussing og malearbeid litt tidligere, så i juni og juli har allerede mange frivillige vært i sving. Målet er å åpne butikken i midten/slutten av august.

Vi føler allerede at HappyHand Hole er et prosjekt til velsignelse. Ting legger seg til rette og allerede summer ryktene i bygda, og folk er spente og glade for denne gjenbruksbutikken. Vi har allerede fått mange frivillige, både fra kirken og lokalmiljøet. Be gjerne for prosjektet – og kom innom når du er på Vik!

Følg HappyHand Hole på: Facebook og Instagram!

Tilbake til nyhetsarkiv