Lukk
Foto: Tor Tjeransen/AME

Hva skjer den 14. november?

Hjelpeaksjon i nye former.

Koronatiden krever Hjelpeaksjon i nye former. Nå vil vi gjerne invitere og møte hele menighetsfamilien og deres venner i et direktesendt program den 14. november! Sammen vil vi dele historier om hva vi har gjort gjennom høstens Hjelpeaksjon  og hvilke planer vi har videre. Det inkluderer skoler, kirker og enkeltpersoner. Vi vil feire giverglede, tjeneste og engasjement for andre. Vi vil beskrive trofasthet, raushet og samfunnsansvar i praktisk liv. Programmet vil knytte oss sammen og samtidig markere avslutningen på bønneuken.

I programmet vil du møte flere av menighetene direkte der de er samlet. Basen vil være i Mjøndalen Adventistkirke, men historiene kommer fra skoler og menigheter over hele landet. Du får høre om spennende aktiviteter som menigheter, enkeltpersoner og skoleelever har gjennomført denne høsten. Du vil oppleve sang, musikk og andakt. Sammen gjør vi bønneuken praktisk, gir Hjelpeaksjonen et viktig løft og engasjerer alle.

Hva skal du gjøre nå?
Organisere. Oppmuntre. Opplyse om programmet i menigheten til medlemmer og venner av kirken. Går det an å samle til visning i kirken din, gjør dere gjerne det. Samles menigheten i små grupper i hjemmene,  er det også fint. Her er det faktisk rom for alle; barn og voksne, korona eller ei.

Print ut plakaten og heng opp i kirken. ADRAs ressursside for “Alle engasjert” kan også benyttes for informasjon og ideer.

Vet du om noe som bør deles?
Om du kommer på en historie akkurat nå om noe som absolutt bør fortelles om og være med i programmet: Det er ennå ikke for sent. Ta kontakt med oss på telefon 31 01 88 00 – eller skriv til post@adranorge.no!

Lenker til selve programmet vil sendes ut når tiden nærmer seg. Det vil også bli delt en liten film til hver av de siste sabbatene før arrangementet.

Tilbake til nyhetsarkiv