Meny
Lukk
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Inspirasjon og orientering om bibelstudiene

Roger Robertsen vil presentere temaet i studiene for oss.

Foreleser: Roger Robertsen

Tidspunkt: 18. mars klokka 19.00-20.30

Arrangør: Sabbatsskoleavdelingen

Målgruppe: Bibelstudieledere, men alle er velkommen

Linkhttps://us02web.zoom.us/j/89179371634

Vi har kommet til mars måned og nærmer oss starten på ett nytt kvartal. Med det får vi også et nytt tema i sabbatsskolen; Løftet, Guds evige pakt. Det er hovedtemaet i Bibelen og handler om at Gud helt siden syndefallet har ønsket å gjenopprette det som gikk tapt, og å ha en relasjon til menneskene han har skapt.

Vi møter løftet i starten av Bibelen når Gud forteller Adam og Eva at slangen skal «rammes i hodet» (1 Mosebok 3:15). Siden er det et gjennomgangstema i bibelhistorien. Gud møter mennesker i alle tider med løfter, oppmuntringer og håp. Han kaller på mennesker og inngår avtataler, eller med andre ord pakter med dem. Gud viser på mange forskjellige måter at han ønsker å være i kontakt med oss mennesker. Vi omtales som barn og venner. Bibelen avsluttes med at vi igjen skal få se Gud ansikt til ansikt og at han vil bo sammen med oss. «Se Guds bolig er hos menneskene. Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem. Han skal være deres Gud» (Åpenbaringen 21:3).

Du er invitert til å være med på et digitalt inspirasjonsmøte, torsdag 18. mars klokka 19.00-20.30, for å bli inspirert til studier i april, mai og juni. Roger Robertsen vil presentere temaet i studiene for oss. Han er pastor i Grenland og har tidligere hatt forskjellige lederroller i Adventistkirken både i Norge og i Israel.

Det er ingen påmelding, men jeg setter likevel pris på tilbakemeldinger fra dere som har tenkt å bli med. Under er en link til det digitale møtet.

https://us02web.zoom.us/j/89179371634

Velkommen!

Tilbake til nyhetsarkiv