Meny
Lukk
Bli med på inspirasjonstreff med Paul Birch Petersen.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Inspirasjonssamling med Paul Birch Petersen

Gode tips til bibelstudiet i fjerde kvartal.

Se for deg en Oscar-utdeling eller en avskjedstale, bare mye, mye lengre. Det er det femte Mosebok er. Moses innser at han ikke kan bli med israelfolket inn i det lovede land. Han holder derfor en rekke taler der han oppsummerer det han mener er viktig. Han vil at Israel skal huske det Gud har gjort for dem. Han vil at de skal skjønne at Gud er omsorgsfull og at han bryr seg om hver enkelt. I tillegg ønsker han at de skal lykkes når de skal bygge et samfunn i landet de er lovet. Han ber dem derfor innstendig om å huske og følge Guds lover.

I sabbatsskolen skal vi studere denne bibelboken fra oktober til desember i år. Det er en viktig bok, både fordi den danner grunnlaget for jødedommen slik vi kjenner den, og fordi den var sentral for Jesus og apostlene. Hvis vi kjenner til innholdet i denne bibelboken blir det lettere å skjønne resten av Bibelen.

Bli med på en digital inspirasjonssamling med Paul Birch Petersen, søndag 26. september klokken 19.00. Der vil han gi verdifulle tips og god innsikt som vil være til stor hjelp for alle dere som skal lede bibelstudier i fjerde kvartal.

Paul Birch Petersen er pastor i Adventistkirken i Danmark og brenner for sabbatsskolen. Han er en god formidler med en doktorgrad i Det gamle testamente. Han har tidligere undervist på bl.a. Andrews University og i en årrekke vært medlem av Generalkonferensens komité for bibelsk forskning. Han er i dag medredaktør til den nye, kommende bibelkommentaren.

Klikk lenken for å bli med på møtet, søndag 26.09 klokka 19.00: https://us02web.zoom.us/j/87833381758.

Tilbake til nyhetsarkiv