Meny
Lukk
Kenneth Bergland er pastor for menigheten i Sortland. Av sabbatsskolekollekten som tas opp 27. juni deler et evangeliseringsprosjekt i Vesterålen 25 % av det globale offeret med to andre tiltak i vår divisjon.
Foto: Tor Tjeransen/ADAMS.

Internasjonalt sabbatsskoleoffer til Norge

Tre prosjekter i vår del av verden får penger fra sabbatsskolekollekten.

Sabbaten 27. juni vil et evangeliseringsprosjekt i Sortland i Vesterålen motta penger fra det internasjonale offeret som tas opp under bibelstudiet i verdens adventistkirker.

I Adventistkirken er det en lang tradisjon for at deler av offeret den 13. sabbat hvert kvartal fordeles på misjonsprosjekter i en av kirkens divisjoner. Siden det er en rotasjon mellom de 13 verdensdivisjonene med hensyn til hvem som får disse pengene, går det 13 kvartaler eller drøyt tre år mellom hver gang en divisjon får tildelt disse midlene.

Sabbatsskolegavene som samles inn globalt brukes til å finansiere en rekke misjonsprosjekter rundt omkring i verden. Disse midlene er den økonomiske ryggraden til disse misjonsforetakene. Tiltakene spenner fra store misjonsskoler til små klinikker. Men den 13. sabbaten hvert kvartal går 25 % av sabbatsskolegavene fra hele verden til nye prosjekter.

Førstkommende sabbat deles disse 25 % på tre prosjekter i Trans-europeisk divisjon.

  1. Åpne et innflytelsessenter i Sortland.
  2. Bygge kirke i Nye Beograd i Serbia.
  3. Bygge kirke og innflytelsessenter i Nikosia på Kypros.

Hvis du ikke har sett filmen fra Mission Spotlight om prosjektet i Sortland, bør du gjøre det nå.

Vær med å gi støtte til disse tre nye prosjektene sabbaten 27. juni. Be for det viktige arbeidet medlemmene i Vesterålen holder på med for å hjelpe andre til å bli berørt av Jesu kjærlighet.

Hvert kvartal publiserer Hope Channel videoer om misjonsprosjektene. Dette tilbudet er gjort mulig takket være iherdig innsats fra en gruppe dyktige frivillige.

Du finner mye informasjon om en rekke misjonsprosjekter Adventistkirken driver på hjemmesidene til Adventist Mission.

Tilbake til nyhetsarkiv