Lukk
Foto: Hope Channel Norge.

Jul i Skyggebygda – Endelig

Hope Channels julegave til barn og voksne i år er musikalen «Jul i Skyggebygda». Endelig er første episode lagt ut.

I fire episoder får vi se hvordan Ella, Aksel og Johanne opplever tiden fram mot jul. De er med i et barnekor som pastoren i kirka deres, dirigerer. Meningen er at alle i bygda skal inviteres til julegudstjeneste med barnekoret. Men det er slett ikke enkelt å få til. For i Skyggebygda er det ikke bare glede og forventning fram mot jul.

Det blir spennende å se hvordan barna i koret forholder seg til forviklingene. Nye episoder blir lagt ut på Hope Channels hjemmesider, hver fredag fram mot jul.

Rundt hvert program holder Tony juleverksted hvor han lager forskjellige ting fram mot julaften. I hvert program får vi se en episode av «Jul i Skyggebygda», en familiemusikal fra Hope Channel Norge.

Både tekster og melodier er laget av Silja Leknes. Sammen med sin makker, Sindre Hammersbøen, har hun laget TV-serien som ble spilt inn i begynnelsen av året. Det er blitt en rørende historie for både barn og voksne.

Opptakene til serien er hovedsakelig gjort i Hedalen i Valdres og i Sollihøgda kapell i Hole kommune.

Filmskaperne er imponert over det barna har fått til. Det blir ofte mye venting når man lager film, og uansett hvor godt kledd man er, blir både voksne og barn kalde når de må jobbe ute vinterstid. Men sluttresultatet er blitt veldig bra.

Til programserien er det laget en aktivitetspakkeHer forklarer programskaperne hvordan aktivitetspakken kan brukes.

Bestill aktivitetspakken på websidene til SABU.

Mange har sørget for å bestille disse aktivitetspakkene.

– Det har vært mye større respons på aktivitetspakkene enn det vi hadde forventet, sier Gry Beate Marley i Adventistkirkens ungdomsavdeling.

Tilbake til nyhetsarkiv