Lukk
Hvordan skal det blir skikkelig julefeiring for Ella, Aksel og Johanne med de utfordringene de strever med? Følg med på adventskalenderen «Jul i Skyggebygda» på Hope Channel Norge fra 27. november.

Jul i Skyggebygda

I Skyggebygda er ikke alt som det burde være. Men det drar seg mot jul, og pastoren prøver å få ungene i barnekoret til å invitere alle i bygda til julegudstjeneste.

Ella, Aksel og Johanne er tre av kormedlemmene. De strever med ting det ikke bare er enkelt å få orden på. Hvordan skal det blir skikkelig julefeiring med problemene de strever med?

Følg med på hvordan lyset fortrenger skyggene i bygda midtvinters.

Fredag 27. november lanserer Hope Channel serien «Jul i Skyggebygda». Programserien består av fire programmer i adventstiden.

Rundt hvert program holder Tony juleverksted hvor han lager forskjellige ting fram mot julaften. I hvert program får vi se en episode av «Jul i Skyggebygda», en familiemusikal fra Hope Channel Norge. Både tekster og melodier er laget av Silja Leknes. Sammen med sin makker, Sindre Hammersbøen, har hun laget TV-serien som ble spilt inn i begynnelsen av året. Det er blitt en rørende historie for både barn og voksne.

Til programserien er det laget en aktivitetspakke. Her forklarer programskaperne hvordan aktivitetspakken kan brukes.

Bestill aktivitetspakken på websidene til SABU.

TV-serien lanseres 27. november på Hope Channel Norge.

Tilbake til nyhetsarkiv