Meny
Lukk

Kjempesuksess med vegetarisk julebord og minikonsert i Sandnes

Venner og vegetarisk i Sandnes.

For tredje året på rad arrangerte Sandnes menighet vegetarisk julebord og minikonsert. I år ble julebordet den 24. november, og i god tid før kl. 17 begynte folk å strømme inn dørene på Vatneli, pent kledd og smilende. Det var over 120 påmeldte til julebordet og av disse var ca. 50 personer ikke adventister. I etterkant uttrykte ett av våre medlemmer overraskelse over oppmøte.

– Hvem er alle disse menneskene? Hvor kommer de fra?

Mange av våre menighetsmedlemmer i Sandnes og Stavanger hadde invitert med seg sine venner, naboer og kollegaer til denne hyggelige kvelden. Noen hadde også tilknytning til Vatneli skole.

I alle de tre årene vi har hatt julebord, har vi også hatt en minikonsert mellom middagen og desserten. I år var det søskenduoen Silja og Simen Leknes som gjestet oss og gledet oss med fantastisk stemningsfull og nydelig sang og musikk. En av sangene, røpte Silja i etterkant, hadde hun og Ove Berntsen skrevet og satt melodi til bare en uke i forveien. Sangene ble flettet sammen med ord og dikt fortalt av både Silja og Simen.

Når vi som var med og arrangerte denne kvelden ser tilbake på julebordet, så har vi glemt litt av det store arbeidet som ligger bak, og sitter mest igjen med en fantastisk følelse av en velsignet kveld med god og sunn vegetarmat, stemningsfull musikk og gode samtaler.

I løpet av kvelden ble de som kom, også invitert til julekonsert med menighetskoret vårt, kokekurs i vegansk matlaging i februar og til å abonnere på Sunnhetsbladet. Flere av de som har vært på julebordet tidligere har også kommet i kirken ved andre anledninger som på gudstjenester, møteserier, kokekurs mm.

Tilbake til nyhetsarkiv