Meny
Lukk
En gruppe tilreisende til Adventistkirken i Trondheim under Kristusfestdagene som ble arrangert under Olavsfesten.
Foto: Tove Jørgensen

Kristusfestdagene

Troen på Bibelens løfter styrket.

En uke i sommer var Adventistkirken i Trondheim utgangspunkt for en kampanje med fokus på Jesus. Under Olavsfesten, som hver sommer arrangeres i Trondheim, er det mange folk i byen og mange aktiviteter å delta i. Menigheten hadde lyst å la sitt lys skinne og inviterte til en aktiv uke. I tillegg til menighetens egne medlemmer kom det tilreisende både fra vest og sør. I løpet av uken ble vi som en familie. Vi laget mat sammen, spiste sammen, var ute på byen og snakket med folk, inviterte til kveldsmøtene, ga bort hundrevis av bøker og brosjyrer og var med på fellesturer.

Kveldsmøtene ble delt mellom forskjellige talere: Rolf Andvik, Atle Aluwini, Kenneth Jørgensen og Joakim Hjortland. Disse aktuelle innleggene ble også strømmet, og kan fremdeles oppleves via YouTube-kanalen «Adventistkirken Trondheim».

Temaene dreide seg om Jesus og hvordan vår tro kan styrkes ved at både datidens historikere og gamle profetier understøtter at han var her på jorden, og vi ser at hans liv, død og oppstandelse oppfylte profetiene nøyaktig. Det er all grunn til glede og håp om at resten av løftene også vil holde ved at Jesus snart kommer igjen. Vi er bedt om å så, og så vil Gud sørge for vekst. Måtte frøene som ble sådd i Trondheim spire.

Tilbake til nyhetsarkiv