Lukk
Ledere og elever ved Tyrifjord videregående skole feirer med «high fives» over at de nå får mulighet til å oppgradere fasilitetene både på internater, fellesområder og i klasserom, takket være landsinnsamlingen.
Foto: Patricia Weber/ADAMS

Landsinnsamlingen er straks over

Innspurten er viktig.

Landsinnsamlingen for Tyrifjord videregående skole er nå i siste del av innspurten mot målet på kr 14 300 000,- som ble satt for nøyaktig to år siden. Om to dager settes sluttstrek, så nå gjelder det som det aldri har gjeldt.

Elevene selv ser med forventning fram til at fasiliteter og miljø skal nyte godt av disse kronene. Sjekk hva de sier i denne videohilsenen fra skolen.

Skolen mangler fortsatt kr 500 000,- på å nå det ambisiøse målet, som skal bidra til nye baderomsfasiliteter, oppgradering av spisesal, ergonomiske elevstoler, nytt kjøkkengulv, renovere takene, ny hovedtavle for strøm, ventilasjon klasserom, etc., etc., etc. Listen er lang som et vondt år. Ta en titt på skolens innsamlingsside og brett hjertet rundt noen av de behovene som har bygget seg opp i årenes løp!

Om du ikke har hatt anledning til å bidra enda, men ser at du nå har muligheten, så bli med i denne historiske innsatsen. Betalingsinformasjon får du her:

Vipps: «Landsinnsamling TVS» eller nr. 72935
Kontonummer: 3000.30.33003
Merk betalinger med «Landsinnsamling TVS»
Eier av kontoen: Tyrifjord videregående skole, Tyrifjordveien 25, 3530 Røyse
Betaling fra utlandet:
IBAN NO2630003033003
BIC/SWIFT SPSONO22

Tusen hjertelig takk til deg som har gitt både ett og flere beløp. Og tusen hjertelig takk til deg som vil være med å gi ekstra framdrift til innspurten de to siste dagene av landsinnsamlingen.

Tilbake til nyhetsarkiv