Meny
Lukk
Rebekka Solberg fra Sandnes blir døpt av Pastor Daniel Pel på Levende vann sommerstevne 2022.
Foto: Silvia Pel

Levende vann 2022

Nesten hjemme.

Temaet for Levende vann sommerleir 2022 var «Nesten hjemme». Talerne Craig Gooden (UK), Lasse Flinker (DK) og Daniel Pel tok utgangspunkt i Johannes Åpenbaring 12-22. Møtene åndet av håp og minnet oss om at vi er pilgrimmer på vei mot et bedre fedreland.

Både møtene, de sosiale aktivitetene og fellesskapet bar preg av en begeist­ring for det fantastiske budskapet evangeliet gir oss. Vi hadde flere ferske sannhetssøkere og nydøpte på leiren, som smittet med sin første kjærlighet til Jesus Kristus og Ordet. Vitnesbyrdsmøtet sabbats ettermiddag var inspirerende med sterke historier om Guds ledelse. Salen var full med ca. 400 deltagere.

En flott ungdomsgjeng bidro i programmet. Et sterkt team var valgt for å gi det aller beste til tenåringene – både solid undervisning og sammensveisende aktiviteter. Tenåringene koste seg på vannski og tok aktivt del i bibelstudiene og samtalegruppene. Det var også sterkt å lytte til vitnesbyrdet fra Rebekka Solberg (Sandnes), og se henne gå i pakt med sin Herre og Frelser i dåpens vann.

Tilbake til nyhetsarkiv