Meny
Lukk
LifeStyleTV blir nå tilgjengelig gjennom applikasjoner for både smart-TV og telefoner.
Foto: LifeStyleTV/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

LifeStyleTV tilgjengelig i ny app

Se LifeStyleTV og Hope Channels programmer når du vil!

Endelig blir LifeStyleTV igjen tilgjengelig direkte på TV-skjermen. Det skjer gjennom en ny app og digital distribusjon. Programmene kommer nå i full HD, en kvalitet det ikke var økonomi til å levere via satellitt.

Mange har savnet LifeStyleTV og Hope Channel direkte på TV-apparatene de siste årene. Nå blir LifeStyleTV tilgjengelig direkte på TV-apparatene igjen. For smart-TV’er fra Samsung, LG og Philips vil appen bli tilgjengelig direkte i TV-apparatene, men det tar enda noen uker før det er klart.

Appen er allerede tilgjengelig på Apple TV og Apple’s håndholdte enheter. Apple TV-boksen kan man benytte selv om man ikke har andre Apple-produkter. Man trenger bare å koble boksen til TV og Internett, og så laste appen fra LifeStyleTV ned. TV-programmene vil da være tilgjengelige for avspilling når du måtte ønske det.

Det er en profesjonell aktør som tilbyr infrastrukturen for appen, men selve distribusjonen av TV-signalet er ikke avhengig av en ekstern TV-distributør. Det betyr at LifeStyleTV har full kontroll med leveransen av TV-signalet fram til brukeren.

Hope Channel vil gjøre alle norskproduserte programmer tilgjengelige i appen i tillegg til de utenlandske programmene Hope Channel Norge har tekstet. Sammen med LifeStyleTV kan vi tilby et stort utvalg innenfor kristne programmer og livsstil.

LifeStyleTVs nye app kommer i to versjoner. En for TV og en for telefon og nettbrett. I sistnevnte versjon vil det i tillegg til TV-programmene også bli tilbud om å lese kristne bøker og blader. Gjennom appen tilbyr Adventistkirken hele «Alfa og Omega-serien» til Ellen G. White som lydbok for gratis nedlastning. Dette vil styrke vårt evangeliserende tilbud.

Scan coden for å komme rett til riktig app i App Store. Gjør andre oppmerksomme på appen og programmene der.

Tilbake til nyhetsarkiv