Meny
Lukk
Foto: LifeStyleTV/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0).

LifeStyleTVs app for Android er klar

TV-app for både Android og Apple kan nå lastes ned.

Her er en skikkelig gladmelding til alle med Android smarttelefoner. TV-appen fra LifeStyleTV er nå tilgjengelig i Google Play og på Amazon. Dette gjelder både mobile enheter og Android TV-box. Dermed er appen tilgjengelig både på Apple og Android.

Mange har lengtet etter den nye appen med programmene til både Hope Channel og LifeStyleTV siden versjonen for Apple produkter kom i mai.

LifeStyleTV er nå rustet for digital distribusjon i en ny medievirkelighet. Programmene kommer nå i full HD, en kvalitet det ikke var økonomi til å levere via satellitt.

Mange har savnet LifeStyleTV og Hope Channel direkte på TV-apparatene de siste årene. Nå blir LifeStyleTV tilgjengelig direkte på TV-apparatene igjen. For smart-TV’er fra Samsung, LG og Philips vil appen bli tilgjengelig direkte i TV-apparatene, men det tar enda noen uker før det er klart.

Claus Nybo, leder for LifeStyleTV, er veldig glad for at programmene til Hope Channel og LifeStyleTV nå er tilgjengelig på denne måten. Han understreker at appene for Apple og Android programvare har identisk innhold.

– Appene er identiske, den eneste forskjellen er plattformene de er laget for.

Det er en profesjonell aktør som tilbyr infrastrukturen for appen, men selve distribusjonen av TV-signalet er ikke avhengig av en ekstern TV-distributør. Det betyr at LifeStyleTV har full kontroll med leveransen av TV-signalet fram til brukeren.

LifeStyleTVs nye app er noe mye mer enn en vanlig app for distribusjon av TV.

– Den nye appen er unik fordi vi i tillegg til TV-programmene gir publikum tilgang til både bøker, magasiner og oppskrifter. Her får du alt på ett brett.

Dette gjør at appen er et fantastisk redskap for å dele hele bredden av det Adventistkirken ønsker å formidle av både tro og livsstil.

Tor Tjeransen, leder for Adventistkirkens mediearbeid i Norge, oppfordrer alle medlemmer til å bruke appen aktivt i kontakt med andre mennesker på arbeidsplassen, vennekretsen og nabolaget. Han mener alle medlemmer bør ha et bilde med QR-kodene for både Android

Android

 

Apple. Kopier disse to QR-kodene til din telefon, slik at du kan vise dem til venner og kjente, og la dem skanne dem for å komme direkte til LifeStyleTVs app i Google Play og App Store.

og Apple på sine telefoner, slik at folk de møter bare kan skanne QR-koden medlemmet viser fram.

– Når medlemmer har et bilde av QR-koden for appen på sin telefon, er de alltid klar til å dele trosbyggende innhold med andre. Det er bare å la dem skanne QR-koden for å komme rett til enten Google Play eller App Store, sier han.

Hope Channel gjør norskproduserte programmer tilgjengelige i appen i tillegg til de utenlandske programmene Hope Channel Norge har tekstet. Sammen med LifeStyleTV kan vi tilby et stort utvalg innenfor kristne programmer og livsstil.

Claus Nybo påpeker at appen er en felles app for både Hope Channel og LifeStyleTV.

LifeStyleTVs nye app kommer i to versjoner. En for TV og en for telefon og nettbrett. I sistnevnte versjon vil det i tillegg til TV-programmene også bli tilbud om å lese kristne bøker og blader. Gjennom appen vil Adventistkirken etter hvert tilby hele «Alfa og Omega-serien» til Ellen G. White som lydbok for gratis nedlastning. Slektenes håp og Mot historiens klimaks er alt på plass. Adventistkirken arbeider med å digitalisere de tre øvrige titlene i serien. Tilgangen til disse bøkene i digital tekst og som lydbok er med å styrke vårt evangeliserende tilbud.

Tilbake til nyhetsarkiv