Meny
Lukk
Alfa og Omega-serien av Ellen G. White er nå tilgjengelig som lydbøker for gratis lytting.
Foto: Tor Tjeransen/Adventist Media Exchange (CC BY 4.0)

Lydbok som sommerlektyre?

Lytt til en av bøkene i Alfa og Omga-serien i sommer.

Sommeren byr på late dager uansett om det er sol eller regn, en tid for å gjøre noe av det vi bare drømmer om ellers i året.

I sommer kan du kanskje lytte til en av de fem bøkene av Ellen G. White i Alfa og Omega-serien. I mai ble disse lydbøkene tilgjengelige på både Spotify og LifeStyleTVs nye app.

Nå blir bøkene også tilgjengelige via websiden EGW Writings https://egwwritings.org/audio. Lydbøkene er trolig klare der i løpet av juni måned.

Foreløpig er appen fra LifeStyleTV bare tilgjengelig for Apples produkter, og bøkene bare i telefonversjonen av appen. Skann QR-koden, så kommer du rett til App Store, og kan laste den ned.

Lenke til grafikken med QR-kode: https://media.adventistexchange.org/pages/view.php?ref=100110383&k=1c549807d8

Patriarker og profeter, Profeter og konger, Slektenes håp, Apostlenes liv og tjeneste, og Mot historiens klimaks er fem bøker som formidler frelseshistorien fra skapelsen til Jesu gjenkomst. Bøkene av Ellen G. White er en kilde til både innsikt og inspirasjon. Hva med å lytte gjennom en eller flere av disse bøkene i sommer?

Generalkonferansen har oppfordret til storstilt distribusjon av Mot historiens klimaks i det som kalles The Great Controversy Project 2.0. I Norge gjør vi mer enn bare å distribuere Mot historiens klimaks. Vi gjør alle fem bindene tilgjengelige i lydbokversjon. Gratis.

Dette er et misjonsprosjekt vi ber om medlemmenes hjelp til å finansiere. Distriktene og unionen tar om lag halvdelen av kostnaden på kr 180.000, men vi håper at medlemmer over hele landet vil bidra til å gjøre disse fem bøkene i kjernen av Ellen G. Whites forfatterskap tilgjengelig gratis for våre landsmenn.

Skann QR-koden for å gi ditt bidrag gjennom kirkens nye løsning for å motta gaver. Når du bruker denne QR-koden blir transaksjonen bokført automatisk. Det sparer økonomiavdelingen for tid og effektiviserer arbeidet.

Send ditt bidrag til dette prosjektet i dag. Bidrag sendes til konto 3000.30.33100 eller via Vipps #17268 (DNU Syvendedags Adventistkirken). Merk innbetalingen med «Lydbok».

Tilbake til nyhetsarkiv