Meny
Lukk
Foto: tatyana_tomsickova/iStock

Mødre i bønn i Sauherad

Bibelen er full av løfter om hva Gud kan gjøre for våre barn.

Under bønneseminaret på Halvorsbøle for snart to år siden fant Grethe Lill Sigvartsen en liten skatt i bokutstillingen til Norsk Bokforlag. Boken heter «Urokkelig» og er en bok skrevet av lederne for den tverrkirkelige organisasjonen «Mødre i bønn», Moms in Prayer. Dette ble starten på bønnefelleskapet der målet er å be for våre barn, barnebarn, skoler og lærere. Å sette av en time i uken for å be for barna er en sann velsignelse.

Guds ord er fullt av løfter om hva han kan og vil gjøre i våre barns liv dersom vi ber ham om det. Å gjøre krav på Guds løfter for dem gir oss en trygghet om at han er med og tar ansvar for deres fremtid og frelse. I en tid med mange distraksjoner og mye forvirring er det uendelig godt å kunne be som kong Josjafat; «For vi har ingen kraft til å stå imot denne store hæren som kommer mot oss, og vi vet ikke hva vi skal gjøre, men våre øyne er vendt mot deg» (2 Krønikerbok 20:12).

Mødre i bønn har i dag over 170 grupper i Norge og er representert i 150 land i verden. De har materiell, samt gir inspirasjon og støtte til grupper som trenger det. Vi ønsker bare å dele vår begeistring med dere andre, og oppmuntrer alle mødre til å danne grupper i sine lokalmenigheter.

Tilbake til nyhetsarkiv